[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike

Check 得好嚴

想帶相機

諗住帶大炮架嘛

你地搏唔搏

MAMA個時搏過... 過唔到

點解我睇返TV 見到有人拎住大炮既
不過好似唔係上年

拆散部相機 廿幾舊嘢 分別帶過去
有冇人教分張飛真假 食完炒價買假飛到時真係
有冇人收留兩張11/6 1480 兩連
岩傾既話蝕放都得
原價放11/6 980 2連
有意tg: https://t.me/Elvis0530
想問 集資應援物喺邊到同幾時會派

同問 要預先排隊拎應援物定點

之前啲post有巴打教過,但啲圖死晒
我知係有少少急..
有無人可以同我換$1480兩連位 任一行數 10號飛黎.. 可補差價..
本身跟炒價買 想換番近少少見抽 .. 11號有紅事去唔到..
我係$980位 BLKB ROW D 位 接近1480位黎

利申飯左8年 真SONE 可以證明
唔想抽個場前面咁空/_\ 希望有人可以真心同我換 可以請飲野
有意TG: @booyaty
唔該各SONE巴絲 ..
想問 集資應援物喺邊到同幾時會派

同問 要預先排隊拎應援物定點

好似話安排左預先放係座位

Check 得好嚴

想帶相機

諗住帶大炮架嘛

你地搏唔搏

不過好似唔係上年

好心人地唔比影就咪拎喇

Check 得好嚴

想帶相機

諗住帶大炮架嘛

你地搏唔搏

不過好似唔係上年

今年? Rock區入場個個位 入場表演緊都仲逼滿人 慢慢check 啲飯暴動先唔check入哂去

Check 得好嚴

想帶相機

諗住帶大炮架嘛

你地搏唔搏

不過好似唔係上年

今年? Rock區入場個個位 入場表演緊都仲逼滿人 慢慢check 啲飯暴動先唔check入哂去

補充: 內場事先跟號碼排隊 個到個安檢我過唔到 不過好前入去個D站姐入到 因為保安未清楚D技倆

想帶相機

諗住帶大炮架嘛

你地搏唔搏

不過好似唔係上年

好心人地唔比影就咪拎喇

其實都係搏佢二安姐
我知係有少少急..
有無人可以同我換$1480兩連位 任一行數 10號飛黎.. 可補差價..
本身跟炒價買 想換番近少少見抽 .. 11號有紅事去唔到..
我係$980位 BLKB ROW D 位 接近1480位黎

利申飯左8年 真SONE 可以證明
唔想抽個場前面咁空/_\ 希望有人可以真心同我換 可以請飲野
有意TG: @booyaty
唔該各SONE巴絲 ..

你係11號飛咪幾好 我有1480兩張想換980兩張
想收1480 好少少的位
有意TG:Simon7429
想收1480 好少少的位
有意TG:Simon7429

10號的

之前啲post有巴打教過,但啲圖死晒

好似係呢張?

Jj插沙
收尾場 11/6 $1480 兩連
最好近小舞台
https://t.me/GaeliGil

Check 得好嚴

想帶相機

諗住帶大炮架嘛

你地搏唔搏

大炮唔帶得,咁普通數碼相機關唔關事
都係想睇完返到去再慢慢睇相回味姐
平放11號680 1張
tg:https://t.me/cbabss
多左兩張第一場680
有冇sone打可以收留佢

繼續推

原價放架 冇人要
唔好有空位啊

啱既原價蝕放都得 求收留

Check 得好嚴

想帶相機

諗住帶大炮架嘛

你地搏唔搏

應該相機都唔得

Check 得好嚴

想帶相機

諗住帶大炮架嘛

你地搏唔搏

應該相機都唔得

佢CHECK袋加金屬探測器....相機都應該幾難入到去....反而係一件好事黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞