[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike

成個香港應該有3-400張飛仲放緊

到時個場咁多空位真係會好sad

一方面覺得黃牛抵死 另一方面就...

岩岩check過 980位都唔差 雖然近視線受阻位

主辦開頭hold左咁多位又係on9

主辦去死啦

好賤hold起曬,搞到好多sone搶唔到,有啲唯有硬食黃牛,食完黃牛hkticketing又有番飛,真係

苦主

苦主

我真係屌你老母hkticketing
[size=2]苦主 仲有張1480冇人要/size=2]

真心驚個場好空 屌仆街主辦

屌 仆街主辦

我仲有張680 冇人要

屌 仆街主辦

我仲有張680 冇人要

屌仆街啦,四連都有,唔想抽抽見到咁空而唔開心之後唔會再黎

好奇一問,有冇大陸sone會落黎睇con嫁

大合唱I起碼易唱過make me love you先

睇到台場連lion heart都大合唱到

其實最大機會可以大合唱到真係得i

始終係驚多路人飯唔係首首識

所以反而奇怪港場唔係唱i

係咪經理人覺得港場會唱得好過台場
我反而好奇點解尾場係叫唔係合唱而頭場係唱唔係叫

經理人都係單純想聽多次飯合唱I姐 話哂台灣唱得咁好聽

完場唱I,引second encore

屌 仆街主辦

我仲有張680 冇人要

屌仆街啦,四連都有,唔想抽抽見到咁空而唔開心之後唔會再黎

好奇一問,有冇大陸sone會落黎睇con嫁

唔好有空位呀!!!
仲有人揸住610 放黃牛價
食屎啦
所以話點都唔幫襯黃牛

想知呢個位會唔會遮住?
係既我睇多場 唔想禁多空位
代友放
6.11 Blk A row X 5x 兩連
6.11 Blk B row M 1x 兩連
有意TG asdf0309

想知呢個位會唔會遮住?

會唔會黑色圈果啲座位就係視線受阻果啲
有冇人平放 610 blk c
https://t.me/Honbg00
有冇人平放 610 blk c
https://t.me/Honbg00

見到ig仲有咁多610既飛真心

想知呢個位會唔會遮住?

黑色圈就係受阻位

想知呢個位會唔會遮住?

黑色圈就係受阻位

啱啱係受阻位隔黎 都唔知點好
就算唔爆場都一定高入座率既
應援醒呀唔玩砌字
再入手左張980
可以連續2日見泰妍b 今個月食下塵都值
大家星期六日見
原價放 11/6 980 2連位
11/6 680 2連位

有意請tg: https://t.me/Elvis0530
我想問大家知唔知有無周邊買

有定心理準備手燈都無
辣殺主辦

有定心理準備手燈都無
辣殺主辦

真辣殺 香港場真心乜都無

00:00-00:00 又殘體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞