[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike

有SOSIUS同抽吧~集資都會安心好多~

一批左就過數

起碼呢兩個真係信得過先

留名捐錢
第一次睇抽con
真sone求 11號兩連/三連
咩價位都ok (有poster碟証明係真sone )

http://t.me/kinskins

連登有愛!!...而家求一張1480

一批左就過數

起碼呢兩個真係信得過先

已經月尾都主辦仲未批應援方案
希望應援搞到好好睇睇,見台灣搞到咁好,香港場有台灣一半已經心滿意足,望香港sone齊心應援比抽抽開心下

其實簡單易跟有野睇下就得 都唔奢望做到拼字乜乜乜 真係唔好柒就得

識揀一定唔會喺香港場用拼字
場地形狀同啲觀眾嘅合作度註定唔會整到整齊嘅字
已經月尾都主辦仲未批應援方案
希望應援搞到好好睇睇,見台灣搞到咁好,香港場有台灣一半已經心滿意足,望香港sone齊心應援比抽抽開心下

其實簡單易跟有野睇下就得 都唔奢望做到拼字乜乜乜 真係唔好柒就得

識揀一定唔會喺香港場用拼字
場地形狀同啲觀眾嘅合作度註定唔會整到整齊嘅字

幾年前好似有人問過 話亞博個場太扁係砌唔到字
台灣場抽抽勁鐘意
但香港我覺得唔得囉
頭場最前個啲都唔知係咪sone

我同我個frd係真sone黎架
利申: 頭場頭幾行

一批左就過數

起碼呢兩個真係信得過先

我捐錢都寧願捐比sosius
抽吧 sosius 咁遲先站出來
btw 對應援安心左好多
求 10號 680/980 2連位
tg sone93
再求10號 680一張~~
(可以影相証明sone!!)
http://t.me/kinskins
有一張10號$1480飛
Ground Block A-38 Row: W Seat(s): 94
想交換一張11號$1480飛
tg:soneex
有一張10號$1480飛
Ground Block A-38 Row: W Seat(s): 94
想交換一張11號$1480飛
tg:soneex

其他價位飛都okay
補番差價就得
想問有冇人熟個場地
Block A Row L 3x 算唔算好位?
第一次係亞博睇show
收一張11/6 1480
希望位置會前小小

https://telegram.me/JasonnHo
想問有冇人熟個場地
Block A Row L 3x 算唔算好位?
第一次係亞博睇show

唔差呀 中間偏左少少 但Row L都近延伸台
求6月10號1480飛
Telegram :bprebble
Email:MingChan.le@gmail.com
有無巴打單打去睇show
仲未買到飛留名...希望搞到個似樣嘅應援都好好咖啦...唔望可以好似台飯咁好玩到ENCORE! 香港啲場館咁麻煩!

應該有好多
me

應該有好多
me

應該有好多
me

Feel So Fine
仲未買到飛留名...希望搞到個似樣嘅應援都好好咖啦...唔望可以好似台飯咁好玩到ENCORE! 香港啲場館咁麻煩!

近日多左好多人放飛喎巴打

應該有好多
me

單機有咩好怕 ready 由朝早單機去排週邊至散

應該有好多
me

單機有咩好怕 ready 由朝早單機去排週邊至散

冇錯 經常都單機睇
之後就會識左周邊d sone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞