[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike

係咪覺得唱rain果時會落雨

朋友想放10號場1480 Row Q兩連

另外想收10號場 980 兩連

tg: wwwkx

收10/6 2連位 680,980,1480都得
有意tg: Elementarysurvivor
[url]https://t.me/elementarysurvivor[/url
[quote]收10/6 2連位 680,980,1480都得
https://t.me/elementarysurvivor
[quote]收10/6 2連位 680,980,1480都得
https://t.me/elementarysurvivor

多左一張10號$1480
想換11號
或者有冇人想睇?
Tg:bktagel

問題係佢地又拎唔到應援計劃出黎俾我地睇,我都唔知捐唔捐好,如果佢地拎到應援計劃出黎俾我地睇同埋主辦批准左俾佢地搞我即刻過3000又點話

等多陣啦 主辦確認咗都唔遲
可能有第三班人呢

利申 薯仔好奇 唔想港場爛尾

買飛失利有冇得睇都未搞掂 仲點有心情搞應援 相信好多SONE都係咁 遲開始準備都無辦法
同埋以前班熱血SONE雖然叫有經驗 其實都係失望既經驗佔重 心力不如以往之餘 份精神亦都無法成功感染其他人傳承落去 剩底既只係有event再聚時 見倒熟悉面孔就點個頭say個hi 笑一笑
應援簡簡單單做 小小溫馨 就已經好好 同唔倒其他場比較架喇預

買飛失利有冇得睇都未搞掂 仲點有心情搞應援 相信好多SONE都係咁 遲開始準備都無辦法
同埋以前班熱血SONE雖然叫有經驗 其實都係失望既經驗佔重 心力不如以往之餘 份精神亦都無法成功感染其他人傳承落去 剩底既只係有event再聚時 見倒熟悉面孔就點個頭say個hi 笑一笑
應援簡簡單單做 小小溫馨 就已經好好 同唔倒其他場比較架喇預

sone打......講得幾好

sone打......講得幾好

以前熱血過 而家有機會再次以香港SONE身份迎接少時成員既公演 對自已再入場(如果有飛)既角色有種奇怪既感覺
諗返起以前d經歷有d感觸 特別自已既上一次 已經係5年前了 早排上高登唔見有post 仲以為少時post已經唔存在了 後尾朋友講先知搬左過黎

唉 所謂以前班熱血SONE 又有邊個仲有上水
GGHK啊 聯會啊嗰D其實一早就名存實亡
而家個班底都變曬另一批新人 不過其實兩邊都係玩聯合 有冇經驗我就唔清楚啦

而家個班底都變曬另一批新人 不過其實兩邊都係玩聯合 有冇經驗我就唔清楚啦

其實有心搞熱血就夠 唔一定要係以前果班
傳承係一個值得討論既問題 不過而家同以前個大環境 氣氛同凝聚力都唔一樣 有event既時候冇人真係有心take initiative去落力搞而唔係等人搞係重點 有人肯搞 想搞 其實唔怕未搞過無渠道搞or無人分享經驗 有人願意上心做 甚至願意開始討論呢樣野先係重點

再生先

[member]其實大部分老飯都爬左牆 或者 唔再咁熱血 好耐之前好多新會衝出嚟 而家又消失哂 睇下仲有咩會係維持到而且唔係得個殻 [/member]
但求應援齊齊整整

[member]其實大部分老飯都爬左牆 或者 唔再咁熱血 好耐之前好多新會衝出嚟 而家又消失哂 睇下仲有咩會係維持到而且唔係得個殻 [/member]

其實個問題真係唔太關個班底事 始終都會改朝換代嘛
我只係關心件成品嘅質量 話就話唔太期待姐 始終係香港主場 仲要係尾場 都希望可以好好睇睇 唔好失禮啦

捉到人lu

其實有成十萬幾
有冇人放1480 邊日都得

點解嘅!?

點解嘅!?

Hyoyeon second single feat SanE
Hyoyeon second single feat SanE

孝淵將在6月1日下午6點公開數位單曲〈Wannabe〉開始solo活動

新歌〈Wannabe〉是從低沉的beat轉換到歡樂的節奏,在氣氛上有明顯反轉的Pop Dance類型歌曲,San E參與rap ft.讓歌曲魅力更加提升

廢達票D位咁側都唔知買唔買好

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞