[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike
放一張10號1480 row x
有意tg:https://t.me/taeyeon309
下星期就係港場,但應援仲係無消息
有無太妍真愛粉想睇尾場全場第一行? row AA 三十尾 二連位未搵到人一齊睇求太妍粉同行 我都係黃牛價買入 幾多錢買幾多錢賣 有興趣pm話座位價錢俾你知
有無太妍真愛粉想睇尾場全場第一行? row AA 三十尾 二連位未搵到人一齊睇求太妍粉同行 我都係黃牛價買入 幾多錢買幾多錢賣 有興趣pm話座位價錢俾你知

唔記得留tg: taetae309
好奇問下係咪大部份人都去睇尾埸?
係咪尾埸氣氛會好啲?
好奇問下係咪大部份人都去睇尾埸?
係咪尾埸氣氛會好啲?

頭場唔爆先會出現大部分人去睇尾場
係咪己經出左演唱會DVD?
到時會有sm官方擺周邊出黎賣?諗緊入唔入支螢光棒

btw其實應援個邊點 都二號啦
又凸然有飛賣 $1480
因為收到張block A
所以原價放11號block C

telegram cbabss
買到11號980所以放番10號680出嚟
2張連位 原價多少少
只求唔好蝕太多 快啲嚟收留佢地
https://t.me/MugPoMug

真係火都黎 hold撚起啲飛傳乜鳩
上次買左Row T 佢依家有Row L

真係火都黎 hold撚起啲飛做乜鳩

擺明係D內部飛去唔到放返出黎公售LA~
佢D內部賣唔晒蝕硬...

抵撚佢死 hold勁大部份比內部
又唔比fan club團購

而家Row F 都有得賣.. 但係最邊個block,.

比起近d但坐則邊位 有時寧願坐遠d對正台中間 個官感差幾遠下
另外放返之前買多咗嘅11/6 block A row N 3x-4x 二連位 對小舞台 3600兩張 幾錢買幾錢賣

tg: taetae309
到時會有sm官方擺周邊出黎賣?諗緊入唔入支螢光棒

btw其實應援個邊點 都二號啦

我諗最起碼都要入枝螢光棒,如果唔係入到場睇果陣就真係兩手fing fing
仲想貴過原價放飛 ?
而家HK tickecting有得賣, 仲咩仲要同你買

黃牛死全家
又係SONE又做黃牛更加要滿門抄斬

比起近d但坐則邊位 有時寧願坐遠d對正台中間 個官感差幾遠下

坐前排側面分分鐘遠過後排中間 個場其實幾大唔好睇小佢

竟然係聯合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞