[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike
放1張 6/10 $680 block C
有朋友多左張

有意tg: http://t.me/hy001234

打漏左 原價+$15 手續費
買飛時都係正價+$15 手續費
第一次睇太妍演唱會
想問下大家有冇咩係必買或者要準備
想知螢光棒邊度有現貨賣?我驚去到會場賣哂冇貨
定係會場外會有人兜售
第一次睇太妍演唱會
定係會場外會有人兜售

同問
第一次睇太妍演唱會
定係會場外會有人兜售

同問

必買既話視乎自己既能力而定LA~有能力既咪食佢個全餐~週邊呢D野不嬲都係買自己鐘意既~無話必買....我自己黎講...場刊同POSTCARD佢出親我都會買
演唱會既手燈都係跟返官方買LA~官方會O係場O個度擺攤位賣週邊既~出面賣O個D 9成係假野~
唔想到時買唔到週邊一係搏SOSIUS佢地會開團購~一係就早D去排週邊 早排週邊呢樣野係睇CON必備既野黎
第一次睇太妍演唱會
定係會場外會有人兜售

睇下啲應援,練熟why同mmly
場外會有人賣翻版,官方未知有冇
咁炆都未講可能真係無周邊賣喎好似台場咁得手燈都好呀
原價收610 1480一張 係一張呀 個個tg我都炒價⋯

Tg:pepethefrogssss

千呼萬喚求一飛
多左兩張Block B Row R seat 30,29
6月10日場 原價加手續費 1990
t.me/Darmian36
青衣交收
原價收610 1480一張 係一張呀 個個tg我都炒價⋯

Tg:pepethefrogssss

千呼萬喚求一飛

而家咁多原價放都唔岩?
多左兩張Block B Row R seat 30,29
6月10日場 原價980 你出價啦
http://t.me/Darmian36
青衣交收
有冇人平放610 680
買左611 想睇埋610

必買既話視乎自己既能力而定LA~有能力既咪食佢個全餐~週邊呢D野不嬲都係買自己鐘意既~無話必買....我自己黎講...場刊同POSTCARD佢出親我都會買
演唱會既手燈都係跟返官方買LA~官方會O係場O個度擺攤位賣週邊既~出面賣O個D 9成係假野~
唔想到時買唔到週邊一係搏SOSIUS佢地會開團購~一係就早D去排週邊 早排週邊呢樣野係睇CON必備既野黎

唔該哂呢位巴打 我諗都係早d去排官方好過
不過好似仲未有週邊嘅聲氣

睇下啲應援,練熟why同mmly
場外會有人賣翻版,官方未知有冇

呢層絕對冇問題
收兩張611 680

https://t.me/PANDA419
咁多人放飛
因為搶到1480所以放番980出嚟
[原價放] Block B 2連位非原價買但原價放出
求有人可以收留佢地

有意tg: https://t.me/Elvis0530

跟唱咪即係聽隔離唱k 入場聽隔離唱k定抽抽唱歌,跟歌既應援嗌好好多
不確定因素太多

跟唱咪即係聽隔離唱k 入場聽隔離唱k定抽抽唱歌,跟歌既應援嗌好好多

其實睇金皇指揮就得 佢要大家唱既時候會有指示

會唔會排隊買螢光棒排到入唔到場架

唔會啦

唔會啦

賣曬點會有人排

唔會啦

賣曬點會有人排

我拎中秋d螢光棒去得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞