[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike
自己1個睇 希望附近d人會興奮d 如果唔係自high好無癮

竟然係聯合

有應援就得啦 大家一齊做唔好爭啦

睇左內容覺得唔錯 正路易跟

自己1個睇 希望附近d人會興奮d 如果唔係自high好無癮

希望至少左右隔離2個都會叫下得自己叫好尷尬
唉都唔知現場會唔會好多空位 屌 仆街主辦

唔好空呀!!買左黃牛睇架

應該唔會好空嘅 仲有唔少人等緊黃牛跌價

應該唔會好空嘅 仲有唔少人等緊黃牛跌價

唔好咁擔心 爆場
原價放980 2張連位
有意TG sktttfaker
原價放980 2張連位
有意TG sktttfaker

6月11
原價收610 1480一張 係一張呀 個個tg我都炒價⋯

Tg:pepethefrogssss
代放 610 680 4連 正中間
https://t.me/sone2046

絕對支持 永遠嘅9+1 SNSD
抽話星期六日大家一齊開心玩…
希望到時D人唔好再請抽食機海
片都出埋仲唔講有無周邊賣無都講聲啦
原價收610 1480一張 係一張呀 個個tg我都炒價⋯

Tg:pepethefrogssss

上去快達票睇下啦 我尋日都執到張10號1480呀 如果你唔介意唔係靚位

你如你幫我收左張980...
今次應該少機海。亞博嚴左好多
去唔到抽concert, 聽日去Hall 10考試當去咗

Cfa?

Cfa?

Cfa?

加油
https://m.ruten.com.tw/goods/show.php?g=21722418707506

個雪櫃BID到上80000

個雪櫃邊度黎 週邊商品黎
https://m.ruten.com.tw/goods/show.php?g=21722418707506

個雪櫃BID到上80000

個雪櫃邊度黎 週邊商品黎

台場後台應援呀
抽帶唔到個雪櫃返去所以應援方就拍賣個雪櫃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞