[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike

經理人up 左台灣encore 唱 i 果段
但係係打香港,叫香港sone 都唱I

香港場做唔做到

香港場做唔做到

大合唱I起碼易唱過make me love you先
南韓明星使用instagram和韓國以及韓國以外的粉絲互動。Kpopmap這裡整理出2017最多人
追蹤的20名女星instagram,Check this out!!

南韓明星會在instagram上告訴大家「現在我在聽什麼音樂」、「現在我在看什麼電影」
等等。所以他們的粉絲可以很容易跟他們溝通。不過有時候SNS上的PO文也會引起一些負
面影響。但不管怎樣,現在來看看2017最多人追蹤的20名女星instagram。

1. 太妍– 9.8m
2. 朴信惠– 6.7m
3. 李聖經– 6.5m
4. 潤娥– 6.3m
5. Jessica– 6.2 m
6. 秀智– 6.1m
7. CL – 5.9m
8. Dara – 5.9m
9. Krystal – 5.5m
10. 泫雅– 5.2m
11.Tiffany – 5.1m
12. 金所炫– 4.7m
13. 俞利– 4.5m
14. Amber – 4.5m
15. 宋慧喬– 4.5m
16. 秀英-4.3m
17. Sunny – 4.2m
18. 徐玄– 4.2m
19. 孝淵– 4m
20. IU – 4m

少時全部上榜

香港場做唔做到

睇到台場連lion heart都大合唱到

香港場做唔做到

其實最大機會可以大合唱到真係得i

香港場做唔做到

如果抽抽唱sweet love嗰陣時有人大嗌 我真係會燥底

香港場做唔做到

成日見到唱緊慢歌果陣有人會拍手打拍子, 做乜鳩野

香港場做唔做到

始終係驚多路人飯唔係首首識
南韓明星使用instagram和韓國以及韓國以外的粉絲互動。Kpopmap這裡整理出2017最多人
追蹤的20名女星instagram,Check this out!!

南韓明星會在instagram上告訴大家「現在我在聽什麼音樂」、「現在我在看什麼電影」
等等。所以他們的粉絲可以很容易跟他們溝通。不過有時候SNS上的PO文也會引起一些負
面影響。但不管怎樣,現在來看看2017最多人追蹤的20名女星instagram。

1. 太妍– 9.8m
2. 朴信惠– 6.7m
3. 李聖經– 6.5m
4. 潤娥– 6.3m
5. Jessica– 6.2 m
6. 秀智– 6.1m
7. CL – 5.9m
8. Dara – 5.9m
9. Krystal – 5.5m
10. 泫雅– 5.2m
11.Tiffany – 5.1m
12. 金所炫– 4.7m
13. 俞利– 4.5m
14. Amber – 4.5m
15. 宋慧喬– 4.5m
16. 秀英-4.3m
17. Sunny – 4.2m
18. 徐玄– 4.2m
19. 孝淵– 4m
20. IU – 4m

少時全部上榜

有11個係sm出生

香港場做唔做到

求巴打一巴打落去

香港場做唔做到

所以反而奇怪港場唔係唱i

香港場做唔做到

係囉,靜靜地感受下歌手既感情,唱功同首歌好唔好,比錢入去concert聽人拍手咩
代友放
6.11 Row X 兩連 6x (中間位)
有意TG asdf0309

香港場做唔做到

係囉,靜靜地感受下歌手既感情,唱功同首歌好唔好,比錢入去concert聽人拍手咩

同意 最怕入去聽人大聲唱k
why大家要落力應援 記得dance break要大叫"金太妍" 8次啊

應援link
https://youtu.be/JZur0KeMp2s
原價放一張6/11 1480
朋友唔得閒去
ROW R
tg:jackyyiu0418

push

https://instagram.com/p/BVESApcgriw/

好多飛放,未有飛既快啲去睇睇啦,盡量唔好留空位

https://instagram.com/p/BVESApcgriw/

放唔曬啦,我尋日仲見到一個人可以放成百張飛

我坐y行 睇下有冇空位可以攝前啲先
就黎又又得聽my funny valentine
要珍惜呢個機會

我坐y行 睇下有冇空位可以攝前啲先

百張咁多黃牛?
就黎又又得聽my funny valentine
要珍惜呢個機會

但無得聽嗰首cover呢

香港場做唔做到

所以反而奇怪港場唔係唱i

係咪經理人覺得港場會唱得好過台場
我反而好奇點解尾場係叫唔係合唱而頭場係唱唔係叫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞