[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike
有人叫她歐爸XDDDDD 糾正飯要叫歐逆XDDDDD
有人叫她歐爸XDDDDD 糾正飯要叫歐逆XDDDDD

金爺

好靚
「除了泰國之外,是不是也有很多其他國家的粉絲呢」
「嗯?沒有嗎」(堂皇)

「有沒有,不是泰國,從其他國家來的粉絲呢?」(用更清楚的語調問一次)
(全場默)
「看來沒有啊」
「嗯?沒有嗎」(堂皇)

「有沒有,不是泰國,從其他國家來的粉絲呢?」(用更清楚的語調問一次)
(全場默)
「看來沒有啊」

有得唔認啦
「嗯?沒有嗎」(堂皇)

(全場默)
「看來沒有啊」

有得唔認啦

有都聽唔明啦

好想少時贏

理想還理想~現實還現實
人地D數據靚過我地係事實
呢樣野無得爭議~

始終會改朝換代 二代團可以做到少時咁其實已經好巴閉
雖然作為老飯難免會有d可惜 但都要接受架啦

咁講LA~少時既戰鬥力只要唔係對住TWICE, 神枱同大勢男團都仲係有優勢既

有好多飯都係飯2團,到pk時就會回流,6:4波少時贏~~
不如諗o下jyp有冇膽量正面撼少時好過

我估海外飯應該少時多啲
但真係唔知韓國個邊會點

Btw尋允巴好耐無見

韓國咁注重輩份,唔知呢樣會唔會係優勢呢

btw你個名我好似冇乜印象,你係?

舊登過黎 之前好似叫那邊見? 我都唔記得
不過同過中7你sone打同yoonsicholic + 另一個sone打睇最後一次9人舞台

好想少時贏

理想還理想~現實還現實
人地D數據靚過我地係事實
呢樣野無得爭議~

始終會改朝換代 二代團可以做到少時咁其實已經好巴閉
雖然作為老飯難免會有d可惜 但都要接受架啦

咁講LA~少時既戰鬥力只要唔係對住TWICE, 神枱同大勢男團都仲係有優勢既

有好多飯都係飯2團,到pk時就會回流,6:4波少時贏~~
不如諗o下jyp有冇膽量正面撼少時好過

我估海外飯應該少時多啲
但真係唔知韓國個邊會點

Btw尋允巴好耐無見

韓國咁注重輩份,唔知呢樣會唔會係優勢呢

btw你個名我好似冇乜印象,你係?

舊登過黎 之前好似叫那邊見? 我都唔記得
不過同過中7你sone打同yoonsicholic + 另一個sone打睇最後一次9人舞台

ic
未必係最後一次9人舞台既,話唔定將來會有"再次重逢的世界"呢
話說yoonsic係咪脫左飯

唔知,未必脫飯既,少時出道10年了,老飯亦已經一把年紀,大家都有自己既生活要兼顧
泰場都有2安

唔知,未必脫飯既,少時出道10年了,老飯亦已經一把年紀,大家都有自己既生活要兼顧

不過好多飯站無左
10號11號要嗌爆亞博
10號11號要嗌爆亞博

用盡生命去咆哮

嗌到韓國都聽到
10號11號要嗌爆亞博

用盡生命去咆哮

嗌到韓國都聽到

嗌到金泰妍都出返黎
班台泰妍fans瘋狂自high
距離港場 仲有13日......

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞