[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike

去唔去好,可以扮外國人遊香港

星光大道,女人街

去唔去好,可以扮外國人遊香港

星光大道,女人街

呢D就唔去LA
170601 孝淵預錄後記🤘

1) 淵淵說舞很累然後很熱很熱很熱💦

2) 有搜萬問她說吃飯了沒,孝淵回看我的肚子你說呢?搜萬:還沒吃呢😂

3) 搜萬問說緊張嗎?孝淵說因為練習很多遍不怎麼緊張但是 ... 真的好!熱!

歌真的不錯,rap之外hook的部分也非常順耳👂

待機的時候,敏敏經紀人還拿小電扇忘孝淵的肚子上面吹😂
快達票又放返少少飛出黎
快達票又放返少少飛出黎

買到a 26區

好撚貴

個價錢做咩事?
單位用美金(USD),但係前面又用HK$
定其實我get錯野?

寫得咁混亂既 如果真係USD,真係貴咗少少

HK只係用嚟混淆視聽 支棍會唔會係賣18蚊港紙 街邊都冇咁平啦

O係韓場買等於7折

仲要PayPal唔係*7.78,係* 8.01

你計漏埋paypal手續費

原來週邊商品貴到咁

2) 有搜萬問她說吃飯了沒,孝淵回看我的肚子你說呢?搜萬:還沒吃呢😂

3) 搜萬問說緊張嗎?孝淵說因為練習很多遍不怎麼緊張但是 ... 真的好!熱!

仲未見到mv既
快達票又放返少少飛出黎

買到a 26區

快達票真係玩死人
快達票又放返少少飛出黎

買到a 26區

快達票真係玩死人

我想要680

仲未見到mv既

改咗6點

個價錢做咩事?
定其實我get錯野?

HK只係用嚟混淆視聽 支棍會唔會係賣18蚊港紙 街邊都冇咁平啦

O係韓場買等於7折

原來週邊商品貴到咁

preorder加海外場先咁貴,喺韓國買平好多
多左張1480 row z 原價放出
有冇sone打想要
t.me/Dookong
孝淵個mv仲未出到黎但已經係Mcountdown live緊
孝淵個mv仲未出到黎但已經係Mcountdown live緊

死sm係咁推遲個時間

死sm係咁推遲個時間

Sm有邊次mv係冇delay 可唔可以上心少少

死sm係咁推遲個時間

Sm有邊次mv係冇delay 可唔可以上心少少

有啦

個價錢做咩事?
定其實我get錯野?

O係韓場買等於7折

原來週邊商品貴到咁

到時香港場係咪都有商品賣?
見人地睇果陣fing果枝螢光棒係咪都要自己買
利申 未睇過演唱會

O係韓場買等於7折

原來週邊商品貴到咁

利申 未睇過演唱會

Yes
快達票又放返少少飛出黎

買到a 26區

想問買到A26 咩位置
快達票又放返少少飛出黎

買到a 26區

想問買到A26 咩位置

j行 頭先2連位都有 但係而家好似又冇哂
因為搶到1480所以放番980出嚟
平放(接近原價) Block B 2連位非原價買但會低價放出
求有人可以收留佢地

有意tg: https://t.me/Elvis0530

O係韓場買等於7折

原來週邊商品貴到咁

利申 未睇過演唱會

Yes

有咩賣就未知,但一定唔會少過台灣

原來週邊商品貴到咁

利申 未睇過演唱會

Yes

唔係多數係貨尾咩
記得girls and peace嗰年賣左一陣就冇晒貨,好彩嗰陣有訂

原來週邊商品貴到咁

利申 未睇過演唱會

Yes

唔係多數係貨尾咩
記得girls and peace嗰年賣左一陣就冇晒貨,好彩嗰陣有訂

台場好似都係得螢光棒賣 我估港場應該都係
仲咁多人放飛個場都唔知爆唔爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞