[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike
抽係咪聽日駕臨香港
希望唔好熱暈佢啦

分分鐘佢星期6中午先到
抽係咪聽日駕臨香港
希望唔好熱暈佢啦

分分鐘佢星期6中午先到

唔使彩排 真係神咩

Check 得好嚴

想帶相機

諗住帶大炮架嘛

你地搏唔搏

MAMA個時搏過... 過唔到

大炮唔帶得,咁普通數碼相機關唔關事
都係想睇完返到去再慢慢睇相回味姐

應該相機都唔得

我仲特登走左去買大炮 睇下day 1 啲爸打情況點再諗帶唔帶
抽係咪聽日駕臨香港
希望唔好熱暈佢啦

去機場捕佢

Check 得好嚴

想帶相機

諗住帶大炮架嘛

你地搏唔搏

應該相機都唔得

我仲特登走左去買大炮 睇下day 1 啲爸打情況點再諗帶唔帶

手機+望遠鏡得唔得

諗住帶大炮架嘛

你地搏唔搏

應該相機都唔得

手機+望遠鏡得唔得

只係相機唔得
收611 680原價三張

諗住帶大炮架嘛

你地搏唔搏

應該相機都唔得

手機+望遠鏡得唔得

試過望遠鏡都唔俾

諗住帶大炮架嘛

你地搏唔搏

應該相機都唔得

手機+望遠鏡得唔得

我特登淘左個手機長焦鏡 夾係電話影算 但唔影咁多 純粹留黎做紀念 要好好享受果兩日

我都淘左個手機長焦鏡呀, 不過垃圾黎 夾落手機影乜都濛
好想接機
放611泰妍飛
blockB RowQ 2連置中
原價放 加$15快達票手續費 有意
http://t.me/eunicechan
原價放11/6 980 2連
有意請tg: t.me/Elvis0530
啲週邊究竟幾時出
啲週邊究竟幾時出

sm好似唔記得左咁
收10/6 2連咩位都得
https://t.me/lam003
啲週邊究竟幾時出

sm好似唔記得左咁

sm記得,佢尋日先叫左我係paypal俾錢,係香港主辦唔記得左,佢連飛都賣唔唒邊得閒搞md
啲週邊究竟幾時出

sm好似唔記得左咁

sm記得,佢尋日先叫左我係paypal俾錢,係香港主辦唔記得左,佢連飛都賣唔唒邊得閒搞md

見佢PREORDER有得訂咁多野...唔知係咪即係代表有得賣咁多野
蝕價放11/6 1480 兩連
有意tg sonetae
啲週邊究竟幾時出

sm好似唔記得左咁

見佢PREORDER有得訂咁多野...唔知係咪即係代表有得賣咁多野

preorder貴咁多 , 香港又好似連週邊都冇賣
啲週邊究竟幾時出

sm好似唔記得左咁

唔會冇得賣掛
啲週邊究竟幾時出

sm好似唔記得左咁

唔會冇得賣掛

我貪佢唔洗咁早排隊買,可以陪朋友行下其他地方
啲週邊究竟幾時出

sm好似唔記得左咁

PREORDER不嬲都貴D...因為唔使排隊
一定唔會無野賣....起碼一定會有手燈...手燈到無一定比人插死.....
原價放一張610既1480
只求有人接收
tg:https://t.me/taeyeon309
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞