[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike

知唔知大約幾錢到 小毒毒第一次睇演唱會 自膠先

有d幾廿蚊都有
真官方至少都百幾 但我都會買官方
當每次睇演唱會既紀念

我有鋪儲手燈既引

手燈毛巾場刊必買

要早幾多去到先買到

三點幾去到會唔會遲

答你唔到KA WO.....永遠都唔會知SM預左幾多支手燈放出黎賣
有心買既話就早D去排啦~
之前排週邊都係開賣前幾個鐘去排

我果日要番工 有冇人知淨係排入場要幾點到
利申上次睇係2013

今次入場點會使排隊 全座位加張飛畫晒位
13年O個次係因為有企位先要按NO.去排隊入場

之前日巡d日本人清晨已經排緊隊等買MD,痴9線

無計~日本人係痴線KA...就算預勁多野去賣都可以賣晒..所以日場既週邊佢12點開賣~我7點幾就要去排 但都已經排緊中後段

呢張好靚 可惜唔係好清
香港場 週邊仲未公佈?

如果淨係得手燈就慘

台灣場一支 官方正版都買唔到
放11/6 block a 前側一張
https://t.me/yeohoe
驚買唔到手燈呀 係咪應該自己帶枝粉色手燈先

帶定穩陣LA~

帶定穩陣LA~

我諗住帶日巡果枝燈 應該得果枝仲有電 係粉色就帶定先 兩手空空入場太柒

日巡D手燈好野黎~又靚又夠光
11/6 $680 2 張
賤賣
tg @halohalo

帶定穩陣LA~

我諗住帶日巡果枝燈 應該得果枝仲有電 係粉色就帶定先 兩手空空入場太柒

日巡D手燈好野黎~又靚又夠光

我帶13世巡個隻 但想到時買隻手燈留念,雖然個日有野做四五點先到

要早幾多去到先買到

三點幾去到會唔會遲

答你唔到KA WO.....永遠都唔會知SM預左幾多支手燈放出黎賣

利申上次睇係2013

無計~日本人係痴線KA...就算預勁多野去賣都可以賣晒..所以日場既週邊佢12點開賣~我7點幾就要去排 但都已經排緊中後段

日本d周邊好靚
[放]11/6 太妍演唱會 1張
BLOACK A ROW M
1500HKD

有意CONTACT https://t.me/Kamiliano2
係咪未有週邊list?

要早幾多去到先買到

三點幾去到會唔會遲

利申上次睇係2013

日本d周邊好靚

佢唔靚既話D日本人又點會心甘命抵比人搶錢
因為收到張1480位
所以原價放11號680 1張
tg:https://t.me/cbabss
因為搶到1480所以放番980出嚟
原價放11/6 Block B 2連位非原價買但原價放出
求有人可以收留佢地

有意tg: https://t.me/Elvis0530
有冇人平放610 680
買左611 想睇埋610

我有啊
https://t.me/MugPoMug
係咪仲未有週邊d消息出?

利申上次睇係2013

日本d周邊好靚

其實靚唔靚日本人都好捨得 呢樣真

利申上次睇係2013

日本d周邊好靚

日本SONE既消費力係我地既2 3倍

日本d周邊好靚

日本SONE既消費力係我地既2 3倍

第二大音樂市場不是說假
係Facebook 果D睇到仲有好多人放票
好驚到時入到去好多吉位出現
拎埋個屎忽出黎

求610 1480靚位加價係絕對冇問題架
唔得既980又得

Tg:pepethefrogssss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞