[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/05/214745_be6c8cfab162a31191a9c750b4631653.jpg[/ig]

會唔會排隊買螢光棒排到入唔到場架

唔會啦

賣曬點會有人排

我拎中秋d螢光棒去得唔得

係粉紅色既就拎去LA~

唔會啦

賣曬點會有人排

你唔介意既可以係場外到時有d非官方/聲稱官方既螢光棒賣

唔會啦

賣曬點會有人排

知唔知大約幾錢到 小毒毒第一次睇演唱會 自膠先
問少時的舞中在海外有人氣的是什麼舞?
孝淵說在巴黎、歐洲的話是Gee,在日本是Genie的曲線美舞。Gee在歐洲真的很紅,在台上表演的時候老實說看不到觀眾的腳,但是飯們在那一段的時候在左右橫移,想著喔~原來他們在跳Gee蟹腿舞啊~😂
(譯注:應該是在說2011年的巴黎SMT)

唔會啦

賣曬點會有人排

有d幾廿蚊都有
真官方至少都百幾 但我都會買官方
當每次睇演唱會既紀念

唔會啦

賣曬點會有人排

有d幾廿蚊都有
當每次睇演唱會既紀念

我有鋪儲手燈既引

唔會啦

賣曬點會有人排

有d幾廿蚊都有
當每次睇演唱會既紀念

我有鋪儲手燈既引

我都有 係少時既野都好鍾意儲齊佢
話咁快...泰妍ig已經就黎一千萬followers
放2張泰妍飛
10/6 blockC RowT 2連置中
11/6 blockB RowQ 2連置中
原價放 加$15手續費 有意
http://t.me/eunicechan

推推推

唔會啦

賣曬點會有人排

有d幾廿蚊都有
當每次睇演唱會既紀念

我有鋪儲手燈既引

手燈毛巾場刊必買

賣曬點會有人排

有d幾廿蚊都有
當每次睇演唱會既紀念

我有鋪儲手燈既引

手燈毛巾場刊必買

要早幾多去到先買到

有d幾廿蚊都有
當每次睇演唱會既紀念

我有鋪儲手燈既引

手燈毛巾場刊必買

要早幾多去到先買到

三點幾去到會唔會遲
原價收610 1480一張 係一張呀 個個tg我都炒價⋯

Tg:pepethefrogssss

千呼萬喚求一飛

而家咁多原價放都唔岩?

係囉我見到sone打你搵左好耐 唔係超靚位應該唔難搵呀

個個放果d都係我上快達票都買到既位
原價收610 1480一張 係一張呀 個個tg我都炒價⋯

Tg:pepethefrogssss

千呼萬喚求一飛

而家咁多原價放都唔岩?

係囉我見到sone打你搵左好耐 唔係超靚位應該唔難搵呀

個個放果d都係我上快達票都買到既位

咁無辦法啦又唔食炒價又要靚位

係正常價正常位
有個靚位加400 我諗我都要狗沖了

有d幾廿蚊都有
當每次睇演唱會既紀念

我有鋪儲手燈既引

手燈毛巾場刊必買

要早幾多去到先買到

三點幾去到會唔會遲

答你唔到KA WO.....永遠都唔會知SM預左幾多支手燈放出黎賣
有心買既話就早D去排啦~
之前排週邊都係開賣前幾個鐘去排
收兩張610 高過原價免問

https://t.me/lam003

有d幾廿蚊都有
當每次睇演唱會既紀念

我有鋪儲手燈既引

手燈毛巾場刊必買

要早幾多去到先買到

三點幾去到會唔會遲

答你唔到KA WO.....永遠都唔會知SM預左幾多支手燈放出黎賣

我果日要番工 有冇人知淨係排入場要幾點到
利申上次睇係2013

有d幾廿蚊都有
當每次睇演唱會既紀念

我有鋪儲手燈既引

手燈毛巾場刊必買

要早幾多去到先買到

三點幾去到會唔會遲

利申上次睇係2013

今次入場點會使排隊 全座位加張飛畫晒位
13年O個次係因為有企位先要按NO.去排隊入場
順圭為左小鹽鐘意紙盒就叫左快遞
咁既理由都得

自己想買野就借小鹽過橋

有d幾廿蚊都有
當每次睇演唱會既紀念

我有鋪儲手燈既引

手燈毛巾場刊必買

要早幾多去到先買到

三點幾去到會唔會遲

利申上次睇係2013

通常開始前一個鐘 但如果搞安檢就應該兩個鐘前開始放人

有d幾廿蚊都有
當每次睇演唱會既紀念

我有鋪儲手燈既引

手燈毛巾場刊必買

要早幾多去到先買到

三點幾去到會唔會遲

利申上次睇係2013

今次入場點會使排隊 全座位加張飛畫晒位
13年O個次係因為有企位先要按NO.去排隊入場

之前日巡d日本人清晨已經排緊隊等買MD,痴9線

我有鋪儲手燈既引

手燈毛巾場刊必買

要早幾多去到先買到

三點幾去到會唔會遲

利申上次睇係2013

通常開始前一個鐘 但如果搞安檢就應該兩個鐘前開始放人

今次做路人算 冇時間買手燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞