[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike

同一套衫,同一個人,兩種感覺

我第一下反應係心諗係咪錯過左d野

我仲諗緊係咪故意

個時諗緊個仔字點打 混亂左

允仔笑了 又唔錯得哂喎

同sunny一樣講錯soonsoo 笑足一世

Soonsoo呢個真係經典

故事重溫
https://www.youtube.com/watch?v=u0x7zVoE_4w

代友出:
11號 block A T行 3x 二連
11號 block A N行 5x 單張 對正中間
近原價放
要既可以原價賣枝官方瑩光棒比你🙇🏼
TG: hong950325
真係屌佢老母,港場package hotel information仲未有,問佢又未答,應援又未撚知點搞,sm幾時學撚哂政府d衰野

如果主辦唔覆,Sosius 有咩對策?
收一張11/6 1480
希望位置會前小小

https://telegram.me/JasonnHo
應援 從來冇期待過 入場都唔知幾多成真飯
求6月10號1480飛x2
Telegram :bprebble
Email:MingChan.le@gmail.com
放610 block A 一張
Tg: bktagel
買到11號980所以放番610 Block C連位出嚟
非原價買 但蝕放

https://t.me/MugPoMug
其實點解大家搵飛唔係fb group搵?
代友放611 980 BlkB row p
tg sktttfaker
收一張 1480 咩日都得 自己睇

Tg:pepethefrogssss
屌 SM幾時先覆邊個搞應援

再唔confirm邊個做應援 個站幾有錢幾有經驗咁短時間都搞唔掂啦on9

再唔confirm邊個做應援 個站幾有錢幾有經驗咁短時間都搞唔掂啦on9

聽日都六月喇頂

收一張 1480 咩日都得 自己睇

Tg:pepethefrogssss

6月喇6月喇
最好610

11/6 Block A 原價單一張
買多左 求放
有意tg: ggbabo

舉手幅呢類既應援理論上唔會唔批掛又唔係危險
應該可以整住手幅先?

拎住抽吧係手,人地邊甘心同人合作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞