Super Junior 團霸Goodbye for now相愛相殺討論區(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
[cp]【instiz】#Super Junior# 团霸#圭贤# 的故事→#银赫# 控诉圭贤说"一般忙内不是应该先到练习室等哥哥们吗?但是圭贤总是迟到,基本会迟到1个小时.有的时候因为实在迟到太久了,哥哥们就说了几句,圭贤反而发火说道'弟弟的话也有可能迟到啊!!是弟弟啊!!!',于是哥哥们听他这么说就会想是这样吗,然后哥哥们纷纷道歉说'圭贤啊,对不起'" [笑cry][/cp]

紛紛道歉

有無人記得咩節目

Do dream 故事秀

sm twon hk係咪冇人買
乜解我11點先入都仲有位

除咗啲靚位其他都仲有飛
未試過咁輕鬆入到賣飛個page

除咗啲靚位其他都仲有飛

Zone 2, 3都有
真係勁輕鬆

除咗啲靚位其他都仲有飛

Zone 2, 3都有
真係勁輕鬆

我依家入都仲有zone 3
所以你地有無買?

除咗啲靚位其他都仲有飛

Zone 2, 3都有
真係勁輕鬆

所以你地有無買?

冇買到 真係太貴

除咗啲靚位其他都仲有飛

Zone 2, 3都有
真係勁輕鬆

所以你地有無買?

一時衝動買咗
我頭先買嘅時候本身係買zone 3
後尾超時再買又有zone2

除咗啲靚位其他都仲有飛

Zone 2, 3都有
真係勁輕鬆

所以你地有無買?

一時衝動買咗

好貴 留返啲錢俾SJ CB
不過又希望多啲elf去 等佢地知香港仲有好多elf

除咗啲靚位其他都仲有飛

Zone 2, 3都有
真係勁輕鬆

所以你地有無買?

一時衝動買咗

靠你啦
幫我地high 埋一份

除咗啲靚位其他都仲有飛

Zone 2, 3都有
真係勁輕鬆

所以你地有無買?

一時衝動買咗

好貴 留返啲錢俾SJ CB
不過又希望多啲elf去 等佢地知香港仲有好多elf

好擔心冇乜人去,又好擔心冇應援

除咗啲靚位其他都仲有飛

Zone 2, 3都有
真係勁輕鬆

所以你地有無買?

一時衝動買咗

靠你啦
幫我地high 埋一份

除咗啲靚位其他都仲有飛

Zone 2, 3都有
真係勁輕鬆

所以你地有無買?

一時衝動買咗

靠你啦
幫我地high 埋一份

Zone 3係工銀卡專區
姐係我
終於有休假

除咗啲靚位其他都仲有飛

Zone 2, 3都有
真係勁輕鬆

所以你地有無買?

一時衝動買咗

靠你啦
幫我地high 埋一份

Zone 3係工銀卡專區
姐係我

今日公開都買到
終於有ELF都去啦
終於有休假

好好玩

弘大生日燈應援

弘大生日燈應援

好靚
@利特吧_TeukBar : 20170619 SMT 济州岛研讨会 #利特##大势MC利特# 济州机场到达😂 飞机上有个小插曲~ 自从养了娃之后,去哪都会带着天使特人偶~前面图帖里的那只>< 结果顺手放到了礼物袋子里、下飞机要拍照才发现忘记拿出来就给特哥了[允悲] 做了快十分钟的心理准备才厚着脸皮开口讨娃娃[允悲] 自行脑补特哥一脸懵逼从袋子里面掏出个娃娃[允悲][允悲][允悲]讲这个故事的主题是:SJ队长利特平易近人善良可爱[爱你] http://p.weibo.com/show/channerWbH5/1034:aa932a61c6b9c2702327fbc5701b676b
好想睇
https://m.weibo.cn/1762053884/4120465875801967
俾小旭嘅眼神笑死 停唔到
團霸團寵
@利特吧_TeukBar : 20170619 SMT 济州岛研讨会 #利特##大势MC利特# 济州机场到达😂 飞机上有个小插曲~ 自从养了娃之后,去哪都会带着天使特人偶~前面图帖里的那只>< 结果顺手放到了礼物袋子里、下飞机要拍照才发现忘记拿出来就给特哥了[允悲] 做了快十分钟的心理准备才厚着脸皮开口讨娃娃[允悲] 自行脑补特哥一脸懵逼从袋子里面掏出个娃娃[允悲][允悲][允悲]讲这个故事的主题是:SJ队长利特平易近人善良可爱[爱你] http://p.weibo.com/show/channerWbH5/1034:aa932a61c6b9c2702327fbc5701b676b
好想睇

我都
好想睇

我都

我都係

弘大生日燈應援

唔知我10號過到去仲有冇呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞