Super Junior 團霸Goodbye for now相愛相殺討論區(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike

好啊

好想喊 求下大家用盡方法抵制班仆佳

好想喊 求下大家用盡方法抵制班仆佳

佢哋由我哋嚟守護

好啊

슈퍼주니어가 월드스타이니까 전세계 엘프분들의 의경을 잘
들으면 좋겠다.
有識韓文既睇睇有無錯

唔識韓文……只能推
敏同強爸只剩下我們
大家唔好放棄佢地
敏同強爸只剩下我們
大家唔好放棄佢地

我覺得應該只係參考姐
Sj label d人咪又係唯13嘅
最多可能咪係分少幾個歌詞
雖然我覺得冇可能大雲歌一個人唱哂
多數敏嘅歌詞唔會少 小雲同樣
敏同強爸只剩下我們
大家唔好放棄佢地

我覺得應該只係參考姐
最多可能咪係分少幾歌詞
雖然我覺得冇可能大雲一個人唱哂

錯字自膠 我應該要番去小學重讀中文
敏同強爸只剩下我們
大家唔好放棄佢地

K ELF唔要佢哋唔等如我哋唔要
佢哋兩個係我哋心頭肉
強爸今次comeback唔到可以接受,因為可能仲要d時間過冷河
但敏敏就唔得!!!!!!!!!!!!!!!!!
敏同強爸只剩下我們
大家唔好放棄佢地

我覺得應該只係參考姐
最多可能咪係分少幾歌詞

希望只係咁
Sm今次一定要錢為重呀!踢左強敏一定好多人同佢死過
敏同強爸只剩下我們
大家唔好放棄佢地

K ELF唔要佢哋唔等如我哋唔要
佢哋兩個係我哋心頭肉
強爸今次comeback唔到可以接受,因為可能仲要d時間過冷河
但敏敏就唔得!!!!!!!!!!!!!!!!!

岩呀 強仁再慢慢黎 敏一定唔可以

好好笑 你條仆街咪惡評囉
仲叫人起訴惡評! 第一個告你就最好
敏同強爸只剩下我們
大家唔好放棄佢地

我覺得應該只係參考姐
最多可能咪係分少幾歌詞

希望只係咁

希望佢地記得世界上仲有千千萬萬個ELF

有病嗎?惡評除左佢地發仲有咩人會發告曬佢地

咪起 自己係惡評 好想坐監咁喎
敏同強爸只剩下我們
大家唔好放棄佢地

我覺得應該只係參考姐
最多可能咪係分少幾歌詞

希望只係咁

K ELF根本冇鬼用 理都哂氣

咪係 自己係惡評 好想坐監咁喎
敏同強爸只剩下我們
大家唔好放棄佢地

我覺得應該只係參考姐
最多可能咪係分少幾歌詞

希望只係咁

K ELF根本冇鬼用 理都哂氣

鬼叫佢地同聲同氣 又唔識睇英文咩
藝聲Line Live:Super Junior是怎样的存在?
每一位成员都对自己的团爱有自负心 觉得自己对团的爱是不会输给其他人的 我也是。虽然这不是能轻率说出的话 但我想在成员里我的团爱自负心大概也是最强的了吧。因为有SuJu才有现在的我 也会有这么想着的时候。我从来没有一次不觉得自己是不成熟的 我一直不够成熟 因为有组合的存在 我不成熟的地方才能被弥补。去年我都在很努力想要补足自己的不成熟 这也造成了我很大的压力 但是在团队里的时候我都没有察觉到自己的不成熟之处。
SuJu对我来说确实是像水和氧气一样 但应该能说甚至是比这个程度更重要的存在 Super Junior这个名字深刻地铭刻在了我的人生里。
Cr ELF_TFCrystal
大雲第一大團飯團長

班偽韓飯根本當sj講既野耳邊風
Sj 佢地每個都係團飯
仲記唔記得superman既歌詞

要不要我為你摘下夜空中的星星
我們原本就是散佈空中的十三顆星

佢地永遠無忘記過佢地係十三名成員

咪係 自己係惡評 好想坐監咁喎

咁公道咁講句
唔係個個k elf都係咁諗嘅
韓國anti文化咁西利
都有可能都可以係suju anti扮反強、敏嘅k elf呢
藝聲Line Live:Super Junior是怎样的存在?
每一位成员都对自己的团爱有自负心 觉得自己对团的爱是不会输给其他人的 我也是。虽然这不是能轻率说出的话 但我想在成员里我的团爱自负心大概也是最强的了吧。因为有SuJu才有现在的我 也会有这么想着的时候。我从来没有一次不觉得自己是不成熟的 我一直不够成熟 因为有组合的存在 我不成熟的地方才能被弥补。去年我都在很努力想要补足自己的不成熟 这也造成了我很大的压力 但是在团队里的时候我都没有察觉到自己的不成熟之处。
SuJu对我来说确实是像水和氧气一样 但应该能说甚至是比这个程度更重要的存在 Super Junior这个名字深刻地铭刻在了我的人生里。
大雲第一大團飯團長

永遠榮譽首席團飯
大雲第一大團飯團長

班偽韓飯根本當sj講既野耳邊風
Sj 佢地每個都係團飯
仲記唔記得superman既歌詞

要不要我為你摘下夜空中的星星
我們原本就是散佈空中的十三顆星

佢地永遠無忘記過佢地係十三名成員

佢哋根本口入面講愛其實傷害緊佢哋 佢哋用自己嗰套套入去sj 冇諗過sj自己有自己諗法
佢哋永遠唔係sj 永遠都冇suju佢哋嗰種情誼
k elf真係以為自己老闆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞