Super Junior 團霸Goodbye for now相愛相殺討論區(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike

Failed

本身條link 都error 左bo

Failed

我放棄😂😂

接力試下先 第一次up jpg

Failed

我放棄😂😂

SNL 好記得童赫……

失敗了

…………………眼瞓打錯嘢 傻仔

都係失敗

都係失敗

推了好多post

都係失敗

推了好多post

都係失敗

推了好多post

Up唔到好傷心
@HeeTime-希时如金
#HeeTime##金希澈# 170603认识的哥哥 今天认识的哥哥开场 再给徐章勋庆祝完生日后 大家也一起祝贺尚民有了地上波新节目 而且好像还有粉红新闻 希大就说“又要说是我牵线搭桥的了”[二哈]后面虎东让大家说希望自己有什么样的新闻 希大说现在已经够红了只希望能多多拍广告 可以拍那种月老红线婚介所的广告[二哈] ​​​​

----------------------------------
女嘉宾说自己学生时期最擅长的打赌 是夏天坚持10天不洗头[笑cry]然后问弘基打过什么赌 弘基小心翼翼的说:希澈哥……以前……有女朋友的时候………我们打赌………会坚持多久分手[允悲]希大说以前有女票(圈外人)的话会给稍病帮的成员们看 他们突然就开始“我赌坚持不了一周” SimonD(声带模仿)“我赌三周” 结果……Simon赢了[二哈]

-----------------------------------
希大说虎东是对喜欢的后辈超级喜欢什么机会都给 但对无关心的后辈就爱理不理 SJ成员就有几位就特别害怕虎东当时讨厌上StarKing 虎东不信问是谁 希大说是艺声[笑cry]StarKing的时候艺声总想表现什么 但虎东都会制止然后跳过 因此艺声上完节目就特别受伤 前阵新专辑回归 希大还问要不要上认识的哥哥 艺声拒绝了说想起不好的回忆[允悲]

-------------------------------------
弘基!!!现在是情景剧时间 在幼儿园 大家要向女嘉宾表白 弘基“所以要向秀晶(女嘉宾)表白的话 必须要通过金希澈(鹊桥)吗” 希大中伤Knock Down[允悲][允悲][允悲]那表情太可爱了大家等片源出来一定要看!心疼[允悲] ​​​​

大雲嗰個 好慘
原來因為咁唔上認哥
其實我真係麻麻地虎東 睇得出佢係對鐘意既人先勁好
比起在石真係差太遠
所以其實我唔想特朝住虎東方向發展
仲記得特話同赫做star King mc 個時虎東唔肯接話三個月
其實作為一個新人mc 咁樣做左3個月真係好辛苦
相反在石真係好比機會後輩 真係國民mc!
@HeeTime-希时如金
#HeeTime##金希澈# 170603认识的哥哥 今天认识的哥哥开场 再给徐章勋庆祝完生日后 大家也一起祝贺尚民有了地上波新节目 而且好像还有粉红新闻 希大就说“又要说是我牵线搭桥的了”[二哈]后面虎东让大家说希望自己有什么样的新闻 希大说现在已经够红了只希望能多多拍广告 可以拍那种月老红线婚介所的广告[二哈] ​​​​

----------------------------------
女嘉宾说自己学生时期最擅长的打赌 是夏天坚持10天不洗头[笑cry]然后问弘基打过什么赌 弘基小心翼翼的说:希澈哥……以前……有女朋友的时候………我们打赌………会坚持多久分手[允悲]希大说以前有女票(圈外人)的话会给稍病帮的成员们看 他们突然就开始“我赌坚持不了一周” SimonD(声带模仿)“我赌三周” 结果……Simon赢了[二哈]

-----------------------------------
希大说虎东是对喜欢的后辈超级喜欢什么机会都给 但对无关心的后辈就爱理不理 SJ成员就有几位就特别害怕虎东当时讨厌上StarKing 虎东不信问是谁 希大说是艺声[笑cry]StarKing的时候艺声总想表现什么 但虎东都会制止然后跳过 因此艺声上完节目就特别受伤 前阵新专辑回归 希大还问要不要上认识的哥哥 艺声拒绝了说想起不好的回忆[允悲]

-------------------------------------
弘基!!!现在是情景剧时间 在幼儿园 大家要向女嘉宾表白 弘基“所以要向秀晶(女嘉宾)表白的话 必须要通过金希澈(鹊桥)吗” 希大中伤Knock Down[允悲][允悲][允悲]那表情太可爱了大家等片源出来一定要看!心疼[允悲] ​​​​

大雲嗰個 好慘

金鐘雲
原來因為咁唔上認哥
比起在石真係差太遠
仲記得特話同赫做star King mc 個時虎東唔肯接話三個月

agger!!! agger!!!!!!!!
你講嘅嘢真係好中我心入面嘅諗法
以前都冇唔鍾意佢 但係越嚟多佢嘅嘢講出嚟之後就
唔接話嗰個真係好咩囉
所以我係在石黨 我覺得一個好好嘅前輩 even你心入面可能有比較喜歡嘅後輩 但都唔好做到咁出面囉 唔畀你鍾意嘅咪畀你打沉??
無論係人品 行事風格 主持style 我都更喜歡劉大神
點解都覺得超級靚仔
期待新西遊 圭嘅禮物
點解都覺得超級靚仔
期待新西遊 圭嘅禮物

網頁版up唔到相
原來因為咁唔上認哥
比起在石真係差太遠

唔接話嗰個真係好咩囉
所以我係在石黨 我覺得一個好好嘅前輩 even你心入面可能有比較喜歡嘅後輩 但都唔好做到咁出面囉 唔畀你鍾意嘅咪畀你打沉??

啊 忘了
所以我一直都好擔心特哥會好似姜虎東咁 不過而家咁樣我就唔覺嘅
今日寫信 翻譯左六個鐘 仲要唔知啱唔啱
原來因為咁唔上認哥
比起在石真係差太遠

唔接話嗰個真係好咩囉

唔接話然後仲要同你講番係考驗你
其實我想講虎東只係一個識大聲講野黎搞氣氛既mc
以前睇強心臟同star King 我只係感受到好嘈
同happy together 來玩吧啲和諧氣氛完全兩件事
所以見到特起虎東隔離要好大聲講野講到喉嚨痛真係好心痛
仲有就係佢成日問人係虎東派定在石派
如果答在石派佢會有啲黑面 雖然係節目效果
但大神從來無咁問過囉 大神一直視對手為良性競爭 朋友
但虎東係真心當人對手咁
見到特上happy together 都話好少同大神合作 話係咪大神唔鐘意佢
其實無計因為特依家既形象已經係虎東德剪比弟子
好彩依家總算叫無跟住佢做野
原來因為咁唔上認哥
比起在石真係差太遠

唔接話嗰個真係好咩囉

唔接話然後仲要同你講番係考驗你
其實我想講虎東只係一個識大聲講野黎搞氣氛既mc
以前睇強心臟同star King 我只係感受到好嘈
同happy together 來玩吧啲和諧氣氛完全兩件事
所以見到特起虎東隔離要好大聲講野講到喉嚨痛真係好心痛
仲有就係佢成日問人係虎東派定在石派
如果答在石派佢會有啲黑面 雖然係節目效果
但大神從來無咁問過囉 大神一直視對手為良性競爭 朋友
但虎東係真心當人對手咁
見到特上happy together 都話好少同大神合作 話係咪大神唔鐘意佢
其實無計因為特依家既形象已經係虎東弟子
好彩依家總算叫無跟住佢做野
原來因為咁唔上認哥
比起在石真係差太遠

唔接話嗰個真係好咩囉

啊 忘了
所以我一直都好擔心特哥會好似姜虎東咁 不過而家咁樣我就唔覺嘅

係 依家既特已經變左一個可以獨當一面既mc
仲記得圭話相信特一定可以成為"在石"接班人
今日寫信 翻譯左六個鐘 仲要唔知啱唔啱

驚唔驚遲左送到
我星期四寄都驚驚地
點解都覺得超級靚仔
期待新西遊 圭嘅禮物

網頁版up唔到相

曹醉漢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞