Super Junior 團霸Goodbye for now相愛相殺討論區(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
facebook又有人爆關係晟敏嘅料…
係不利嘅
心好累啊

唔貼過嚟啦 想睇大家可以去靠北 Super Junior

有人話佢中降頭

仲要拉埋晟真落水講 明明2件事嚟
係不利嘅
心好累啊

有人話佢中降頭

好想快啲完 唔想佢地又難受我地又難受
希望comeback可以好好睇睇咁
係不利嘅
心好累啊

有人話佢中降頭

有人鬧晟真點解係ig打“加油哥哥”
話因為中飯錫佢哋所以嚟“討拍”
我第一下睇又冇諗咁多

唉 我唔知喇 心好累
係不利嘅
心好累啊

有人話佢中降頭

好想快啲完 唔想佢地又難受我地又難受
希望comeback可以好好睇睇咁

開嗰個會都唔知會點…
我真係不敢相信我識既李晟敏係個仆街...
我唔信 我唔信
係不利嘅
心好累啊

有人話佢中降頭

有人鬧晟真點解係ig打“加油哥哥”
話因為中飯錫佢哋所以嚟“討拍”
我第一下睇又冇諗咁多

唉 我唔知喇 心好累

咁晟真有學中文..而且佢IG之前都有用問大家想聽佢學唱咩中文歌啦
根本打橫黎講..
話晟真二世袓仲好笑..就算係..咁佢二世袓關敏咩事先?咁都可以拎黎抽水

突發!! 大雲ig live
已完

已完

已完

希澈都有出現(留言入面)

已完

又突發又已完

已完

我見唔到希大 但聽到大雲係咁叫希大

已完

又突發又已完

sorli sorli
一開始係突發 到我po相就已完
頂!!!!!原來我cap到希大!!!
@宝蓝映像_FirstImpression
170614 #艺声 IG直播内容:
今天会努力完成演唱会…然后super junior,希望大家喜欢super junior就按照superjunior原本的样子去喜欢…然后希澈来看直播了,打了个招呼,问希澈知不知道今天演唱会开始,希澈回复i know,大云说是希丰哥吗?用英语好尴尬。希澈:是我!你这小子!大云:看着语气,是希丰没错了。希望大家度过美好的一天,拜拜。
【翻译:Kelly】 直播最后一分钟左右的内容

千千
今天有一個環節藝聲問他演戲唱歌那個更好,讓大家歡呼來區分,結果問了演戲,全場鴉雀無聲之后就是全場爆笑,果然我們和雲哥哥就是相愛相殺的關系[允悲]
​​​大雲還問了DE誰唱歌比較好,后來又說這二人沒啥可比性,東海和希澈比,希澈勝出,然后又說讓KR比,結果R勝比,然后雲說R勝了,雲說我是主他們是副所以我就不比了,雲你這麼懟入伍的二個,不怕他們回來報復你,果然是藍家風格,不懟隊友不舒服[允悲] ​​​

Cr 日本菲菲
-
今天有一個環節藝聲問他演戲唱歌那個更好,讓大家歡呼來區分,結果問了演戲,全場鴉雀無聲之后就是全場爆笑,果然我們和雲哥哥就是相愛相殺的關系[允悲]
​​​大雲還問了DE誰唱歌比較好,后來又說這二人沒啥可比性,東海和希澈比,希澈勝出,然后又說讓KR比,結果R勝比,然后雲說R勝了,雲說我是主他們是副所以我就不比了,雲你這麼懟入伍的二個,不怕他們回來報復你,果然是藍家風格,不懟隊友不舒服[允悲] ​​​

Cr 日本菲菲
-

呢個真係好好笑
今天会努力完成演唱会…然后super junior,希望大家喜欢super junior就按照superjunior原本的样子去喜欢…然后希澈来看直播了,打了个招呼,问希澈知不知道今天演唱会开始,希澈回复i know,大云说是希丰哥吗?用英语好尴尬。希澈:是我!你这小子!大云:看着语气,是希丰没错了。希望大家度过美好的一天,拜拜。

千千

希望大家喜欢super junior就按照superjunior原本的样子去喜欢---重點highlight

佢地出左聲我就放心啦

千千

希望大家喜欢super junior就按照superjunior原本的样子去喜欢---重點highlight

佢地出左聲我就放心啦

大雲 大雲真係好好
170614 Y's Song in Osaka

Y:和圭賢的合作曲背後有個故事。但是我不會在這講,我去橫濱再講。
誒?
Y:就這麼期待我講圭賢的事情嘛?反正都去軍隊了你們又見不到。
(大家大笑)
Y:圭賢的飯請舉手。
(一片舉手)
Y:我是說真的,圭賢的飯舉手。
(仍然一片举手)
Y:反正要去兩年部隊,你們會變心的。我有經驗,所以我知道。”
(大笑)
Y:比起我更喜歡别的成員的請舉手。
(一片舉手)
Y:我是說真的。
(仍然一片舉手)
Y:那你們做好今晚變心的准备吧。(講這句時超帥!)
(大笑)
Y:不會有喜歡神童的飯吧?
(媽媽舉手)
Y:那不是我媽嗎?嚇死我了。也?旁邊不是我爸嗎?你還把我爸帶來了?

Cr. 金鐘雲的後腦勺

_Ying

好鐘意啲咁man咁自信既男人
--------------------------------

@金鐘雲的後腦勺
眼睛里進頭髮了他說他要失明瞭[微笑]飯笑,他指著飯說,你笑什麼?難道別人的痛苦是你的快樂嗎?【嚇哭】 ​​​

又黎相愛相殺
你云ins直播金希澈评论。
希:hi yesex[心]
云:是希澈哥吗,哥我今天开始有演唱会,你知道不
希:I know I know
云:不是希澈哥吧?
希:是我啊你这小子
云:这样说的话就是了,这样说话的人除了哥没有别人了[笑cry][笑cry][笑cry](原文cr.dear_404) ​​​​

千千

佢地出左聲我就放心啦

大雲 大雲真係好好

170614 Y's Song in Osaka

Y:和圭賢的合作曲背後有個故事。但是我不會在這講,我去橫濱再講。
誒?
Y:就這麼期待我講圭賢的事情嘛?反正都去軍隊了你們又見不到。
(大家大笑)
Y:圭賢的飯請舉手。
(一片舉手)
Y:我是說真的,圭賢的飯舉手。
(仍然一片举手)
Y:反正要去兩年部隊,你們會變心的。我有經驗,所以我知道。”
(大笑)
Y:比起我更喜歡别的成員的請舉手。
(一片舉手)
Y:我是說真的。
(仍然一片舉手)
Y:那你們做好今晚變心的准备吧。(講這句時超帥!)
(大笑)
Y:不會有喜歡神童的飯吧?
(媽媽舉手)
Y:那不是我媽嗎?嚇死我了。也?旁邊不是我爸嗎?你還把我爸帶來了?

Cr. 金鐘雲的後腦勺

_Ying

好鐘意啲咁man咁自信既男人
--------------------------------

@金鐘雲的後腦勺
眼睛里進頭髮了他說他要失明瞭[微笑]飯笑,他指著飯說,你笑什麼?難道別人的痛苦是你的快樂嗎?【嚇哭】 ​​​

又黎相愛相殺

難道別人的痛苦是你的快樂嗎?
哈哈哈哈哈
https://lihkg.com/thread/284491/page/1?ref=android
post已開

利特個到錯圖 但都唔該你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞