Super Junior 團霸Goodbye for now相愛相殺討論區(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike

Cr. ELF_TFCrystal

Cr. ELF_TFCrystal

https://m.weibo.cn/5645547663/4119692996515984
做乜鬼

頂 點解呢個好似無睇過

Jm9

做咩好似狗叫😂

佢哋原本唱嘅時候都好似青蛙叫

記得佢地去台灣super camp有玩搭羅
話大隊2017終於結束顛沛流離既日子
將會大紅大紫
呢句一直記到依家
雖然唔可以盡信 但希望係真

我都係

記得佢地去台灣super camp有玩搭羅
話大隊2017終於結束顛沛流離既日子
將會大紅大紫
呢句一直記到依家
雖然唔可以盡信 但希望係真

我都係

其他國家ELF畫既手燈
我簡左啲靚少少既po出黎

cr 小野妹子學吐槽

純粹幾發人深省所以轉

cr 小野妹子學吐槽

純粹幾發人深省所以轉

依單真心唔關suju事啦
係akb嘅野
只可以講話日文偶像文化同聲優偶像文化都係咁痴線
利申:在下中意嘅聲優深受其害

cr 小野妹子學吐槽

純粹幾發人深省所以轉

係akb嘅野

大家都係偶像界啫 所以轉嚟俾大家睇下

cr 小野妹子學吐槽

純粹幾發人深省所以轉

係akb嘅野

大家都係偶像界啫 所以轉嚟俾大家睇下

道理我地都明
但係日、韓兩地不嬲都有種水火不容嘅feel
轉黎依道比有心人睇到未必係見好事
道理我地都明
轉黎依比有心人睇到未必係見好事

錯字自膠
道理我地都明

錯字自膠

Ok sorry 下次注意下
道理我地都明

錯字自膠

因為我身邊d朋友有k pop粉絲有j pop粉絲仲有acg宅 每一邊都有唔同嘅潛規則
搞到我成日夾係中間咁
打出黎嘅野都有d太過 唔好意思
其實你轉出黎都冇錯嘅
道理我地都明

錯字自膠

因為我身邊d朋友有k pop粉絲有j pop粉絲仲有acg宅 每一邊都有唔同嘅潛規則
搞到我成日夾係中間咁
打出黎嘅野都有d太過 唔好意思
其實你轉出黎都冇錯嘅

唔緊要啊 你都係有所擔心啫
⚠今天座談會準沒錯⚠
有粉絲目擊 #利特 #希澈 #藝聲 #神童 #銀赫 #東海 #始源 在SUM cafe (SM那棟新大樓)

※有在看到其他成員,會在加上
⚠今天座談會準沒錯⚠
有粉絲目擊 #利特 #希澈 #藝聲 #神童 #銀赫 #東海 #始源 在SUM cafe (SM那棟新大樓)

今天座談會??????
焦點人物呢?
⚠今天座談會準沒錯⚠

今天座談會??????
焦點人物呢?

唉 無左佢..搞到有d sad
⚠今天座談會準沒錯⚠

今天座談會??????
焦點人物呢?

https://m.weibo.cn/5454132069/4120059977170530
短腿海
⚠今天座談會準沒錯⚠

今天座談會??????
焦點人物呢?

佢到底去咗邊
⚠今天座談會準沒錯⚠

今天座談會??????
焦點人物呢?

佢到底去咗邊

原來係今日 唔知個會開成點呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞