Super Junior 團霸Goodbye for now相愛相殺討論區(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike

好好笑 你條仆街咪惡評囉
仲叫人起訴惡評! 第一個告你就最好

咪係 自己係惡評 好想坐監咁喎

咁公道咁講句
唔係個個k elf都係咁諗嘅
韓國anti文化咁西利
都有可能都可以係suju anti扮反強、敏嘅k elf呢

都係 好似文俊熙單野都有人話個fanclub根本就唔係fans黎,我都覺得唔係所有k elf都係咁,但係係咪fans咁多呢啲留言都驚佢地亂諗😢
2017 suju 要好好的 走花路呀

我反而覺得真正係粉絲嘅已經一早潛哂水
先唔好講話已經有粉絲結左婚啦
我唔知大家有冇去過路過的一隻(?)依個貼吧睇過
係金唱騙《—專登打成咁嘅 同mr. Simple d人係咁話suju走下坡同d歌垃圾
搞到原本會去路過嘅藍家人愈黎愈少
我相信再多嘅黑都唔會減低藍家人嘅熱情
橙家係咁 似橙家嘅藍家一樣係咁
癡線架 頭先又手痕去睇李敏ig
見到有啲韓飯ㅋㅋㅋㅋ 又ㅠㅠㅠ又^^
以為真係有韓飯係仲鐘意佢啦
點知我一translate 全部又係惡言 又叫佢退出

痴痴地線?? 神經分裂咁嘅?

佢地係 點解你仲未退出^^
真係吹到啤一聲

真係吹到啤一聲

點解d人可以咁得閒

點解佢一剪頭髮就會後生左廿年 好似變番10年個時

新髮型!!! 好似d少年

真係吹到啤一聲

點解d人可以咁得閒

佢哋真係癲癲地

唔得

新髮型!!! 好似d少年

希大:覺得幸福

宇宙少女

各位我開左新西4 post 到時記住去傾下
https://lihkg.com/thread/277447/page/1

我真係好鐘意佢呢個樣
雲媽又係 諗起我是大吧吧主
係咁chok人最鐘意邊個 唔比人真心鐘意鍾雲
@just_waiting_for_2H
澈:我自己也跟成員一起住過,
也有很多不便
沒有自己的空間
但是自己一個人住後,
最懷念的就是那個時期了
大概一個月左右
都有幻聽,老覺得東海在外面叫著
"哥!!!哥!!我知道你沒有在睡覺!!" ​​​​

快d一齊住番好唔好
或者整個私竇一掛住大家就上去玩, 平時有行程又可以唔洗番老遠既屆企
也有很多不便
沒有自己的空間
但是自己一個人住後,
最懷念的就是那個時期了
大概一個月左右

快d一齊住番好唔好
或者整個私竇一掛住大家就上去玩, 平時有行程又可以唔洗番老遠既屆企

一齊住真心好正

我真係好鐘意佢呢個樣

佢呢個樣真係好頂癮
也有很多不便
沒有自己的空間
但是自己一個人住後,
最懷念的就是那個時期了
大概一個月左右

快d一齊住番好唔好
見佢地班獨居老人有時真係幾寂寞

我真係好鐘意佢呢個樣

佢呢個樣真係好頂癮

既然大家咁鐘意
我自己整左gif比大家

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞