Super Junior 團霸Goodbye for now相愛相殺討論區(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
大家
Viutv 更新左radio star大雲哥同呀圭入伍前最後嘅o個集
韓語文盲嘅可以去睇啦
大雲哥嘅存在感好低

睇左啦 唔多積極參與🤷🏻‍♀️
同埋個題目係二線藝人

大雲要同sj 一齊先會癲少少

所以係人體探險隊入嘅大雲哥好有笑點
我覺得係放唔開姐
係依集radio star入面主持要大雲表演演技
大雲哥都係咁叫呀圭做佢對手
點知條八公淨係掛住食花生
其實suju唔係綜藝咖嘅係熟人面前都好搞笑
始源又係一個例子 in馬始源 we trust

私心想radio star 個位比番suju
但係希大同童童都做過 再做就冇咩意外
正洙做唔停唔做都得 大雲冇興趣同唔適合
敏唔適合 強仁其實係最適合嘅但係仲雪緊
其他仲服緊兵役 應該真心冇咩機
一下先加一個唔係偶像嘅主持
等圭番去? (其實我想睇小旭 )

其實個位最岩係旭 但入左伍
金九拉好鐘意佢

我依家先發現紅字打多左個敏字自膠
論Sm家忙內嘅腹黑
大家
Viutv 更新左radio star大雲哥同呀圭入伍前最後嘅o個集
韓語文盲嘅可以去睇啦
大雲哥嘅存在感好低

睇左啦 唔多積極參與🤷🏻‍♀️
同埋個題目係二線藝人

大雲要同sj 一齊先會癲少少

睇完微博唔敢睇呢集

好可愛

好可愛

無野出

好可愛

無野出

期待新西遊記4~
強爸更新左ig!!!!!!!!!!

好久不見既春香
大家
韓語文盲嘅可以去睇啦
大雲哥嘅存在感好低

170526 韓網新聞

@韓國me2day【Chosun】
<Radio Star>:'未確定圭賢之後的繼任MC'
26日,MBCRadio Star節目組方面表示:"曺圭賢入伍後有很多人問我們繼任MC的人選,所以現在通過官方聲明為大家解疑。目前,我們未確定繼任MC的人選,經節目組工作人員們商議後,決定在一段時間內採用Special MC體制,之後再決定繼任MC人選,希望大家繼續關心與支持Special MC"。
.
@鳳凰天使TSKS韓劇社
今日MBC綜藝節目《黃金漁場-Radio Star》方稱:“曺圭賢入伍後接任MC的位置還未確定,經商議後決定暫時採用特邀MC的形式來決定接任MC,特邀MC主要是和《Radio Star》有過深厚淵源的藝人,為了給觀眾展現全新的面目已計畫邀請多樣化的人選,最終在和元老MC金國振、尹鐘信和金九拉商議後做出選擇。”

~昀~
私心希望mc 位置會有sj 份

不如special足兩年啊

好可愛

無野出

期待新西遊記4~

好久不見既春香

試水溫係唔係

好久不見既春香

試水溫係唔係

首先出黎睇球場比人影到 ,之後官方ig follow佢,再之後更新ig

好久不見既春香

試水溫係唔係

首先出黎睇球場比人影到 ,之後官方ig follow佢,再之後更新ig

年尾回歸會見到強仁?

佢又del張相

好久不見既春香

試水溫係唔係

年尾回歸會見到強仁?

佢又del張相

到我知道再去睇已經無左 ……
170526 韓網新聞

26日,MBCRadio Star節目組方面表示:"曺圭賢入伍後有很多人問我們繼任MC的人選,所以現在通過官方聲明為大家解疑。目前,我們未確定繼任MC的人選,經節目組工作人員們商議後,決定在一段時間內採用Special MC體制,之後再決定繼任MC人選,希望大家繼續關心與支持Special MC"。
.
今日MBC綜藝節目《黃金漁場-Radio Star》方稱:“曺圭賢入伍後接任MC的位置還未確定,經商議後決定暫時採用特邀MC的形式來決定接任MC,特邀MC主要是和《Radio Star》有過深厚淵源的藝人,為了給觀眾展現全新的面目已計畫邀請多樣化的人選,最終在和元老MC金國振、尹鐘信和金九拉商議後做出選擇。”

~昀~

有人話不如搵個28歲嘅去頂,兩年後要入伍,圭賢就番嚟啦😂
170526 韓網新聞

.

~昀~

有人話不如搵個28歲嘅去頂,兩年後要入伍,圭賢就番嚟啦😂

好喎!!!!

見面了
170527 希澈IG更新&藝聲希澈回覆
戴著墨鏡正在拍自拍呢旁邊的金's(金希澈工作人員)們在那說“偶吧我們一直覺得你真是不會拍自拍..”
這張也是拍了得有20張才得到大家通過的😎😎
#Katelorraine #katelorraine ​​​

👇藝聲評論👇
沒有啊 拍的很好啊哥^^

👇希澈回覆👇
藝sex說好的話 那哥們肯定就是好的嘿😏😏

Cr 淺光ShallowBlue
170527利特微博推特IG更新&希澈利特回覆
..#慈善高爾夫#旅行速寫#南俊峰前輩#宋峰株前輩#金趙韓大哥#SuJu#利特#nikegolf#多謝教給我這麼多!!^^..

👇希澈評論👇
呀什麼鬼 你跟高爾夫不搭...kkk你想想要是我說我打高爾夫的話😐😐

👇利特回覆👇
嘿嘿 我現在可以說我稍稍會打一點高爾夫了 kkkk

Cr 淺光ShallowBlue

肯定係大雲like番自己ig

@ELF_TFCrystal
#SuperJunior [韓網新聞節錄]
雖然有很多男子組合,但是全員服兵役的情況並不常見。或者有來自海外的成員、或者有以學歷或疾病等原因免疫的成員。但是SJ不管在活動或者履行義務,都成了後輩們很好的範例。雖然是帶領起世巡的K-Pop Star,但是全員都有在履行義務。約2年的空白期也能在演藝界穩住。 ​​​

千千
帝王就係帝王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞