Super Junior 團霸Goodbye for now相愛相殺討論區(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
想打架嗎!想流血嗎!
有聲

諗起都覺得嘈
同樣地新西同認哥都有李秀根 佢好笑d 有好多笑位都係會製造 邊似姜虎東咁淨係聲大大
想打架嗎!想流血嗎!
有聲

諗起都覺得嘈
同樣地新西同認哥都有李秀根 佢好笑d 有好多笑位都係製造 邊似姜虎東咁淨係聲大大

@HeeTime-希时如金
#HeeTime##金希澈# 170603认识的哥哥 今天认识的哥哥开场 再给徐章勋庆祝完生日后 大家也一起祝贺尚民有了地上波新节目 而且好像还有粉红新闻 希大就说“又要说是我牵线搭桥的了”[二哈]后面虎东让大家说希望自己有什么样的新闻 希大说现在已经够红了只希望能多多拍广告 可以拍那种月老红线婚介所的广告[二哈] ​​​​

----------------------------------
女嘉宾说自己学生时期最擅长的打赌 是夏天坚持10天不洗头[笑cry]然后问弘基打过什么赌 弘基小心翼翼的说:希澈哥……以前……有女朋友的时候………我们打赌………会坚持多久分手[允悲]希大说以前有女票(圈外人)的话会给稍病帮的成员们看 他们突然就开始“我赌坚持不了一周” SimonD(声带模仿)“我赌三周” 结果……Simon赢了[二哈]

-----------------------------------
希大说虎东是对喜欢的后辈超级喜欢什么机会都给 但对无关心的后辈就爱理不理 SJ成员就有几位就特别害怕虎东当时讨厌上StarKing 虎东不信问是谁 希大说是艺声[笑cry]StarKing的时候艺声总想表现什么 但虎东都会制止然后跳过 因此艺声上完节目就特别受伤 前阵新专辑回归 希大还问要不要上认识的哥哥 艺声拒绝了说想起不好的回忆[允悲]

-------------------------------------
弘基!!!现在是情景剧时间 在幼儿园 大家要向女嘉宾表白 弘基“所以要向秀晶(女嘉宾)表白的话 必须要通过金希澈(鹊桥)吗” 希大中伤Knock Down[允悲][允悲][允悲]那表情太可爱了大家等片源出来一定要看!心疼[允悲] ​​​​

大雲嗰個 好慘

所以其實我真係對姜虎東感覺唔太好 加上佢d主持style唔係我鍾意個類 有佢係到成個節目好嘈
雖然認哥同新西遊記好好睇 但主要都係睇希大同圭

啱啊 認哥冇希大 新西冇圭 真係唔睇 就算睇都唔係睇佢 係都秀根叔

無錯!!!認哥每集一開始都聽到佢咆哮

嘈到呢 企完旁邊真係要去驗耳
我哋而家文字討論我耳邊都好似聽到佢喺度咆哮

同志!!!
認哥同新西係因為希大同圭
然後發現個班底夾埋好正 但完全唔開虎東事
聽佢啲方言聽到我耳殘

其實唔係圭 我冇聽過新西遊記 唔係有SJ,我唔會係睇姜虎東啲嘢
其實新西 我好想睇其他五個(或四個一齊)一定好正
我只覺得姜好嘈
想打架嗎!想流血嗎!
有聲

聾啦
今日寫信 翻譯左六個鐘 仲要唔知啱唔啱

驚唔驚遲左送到
我星期四寄都驚驚地

我都驚
By airmail會唔會快啲

我都想知 我貼左
郵局網話空郵去韓國10日

咁耐
想打架嗎!想流血嗎!
有聲

諗起都覺得嘈
同樣地新西同認哥都有李秀根 佢好笑d 有好多笑位都係會製造 邊似姜虎東咁淨係聲大大

好多時d笑點都唔響姜虎東度
覆完先知原來大家諗法幾似 我個人都偏鍾意睇大神多d

在石教徒

喺B站我見到有人係姜虎東出現嘅片入面講起大神(其實係因為個BGM令人聯想起大神)然後我見到有人話如果唔係姜虎東以前件事 大神而家都唔會係國民MC定係咩(唔記得清)睇完佢哋咁講真係得啖笑
#HeeTime##金希澈# 170603认识的哥哥 今天认识的哥哥开场 再给徐章勋庆祝完生日后 大家也一起祝贺尚民有了地上波新节目 而且好像还有粉红新闻 希大就说“又要说是我牵线搭桥的了”[二哈]后面虎东让大家说希望自己有什么样的新闻 希大说现在已经够红了只希望能多多拍广告 可以拍那种月老红线婚介所的广告[二哈] ​​​​

----------------------------------
女嘉宾说自己学生时期最擅长的打赌 是夏天坚持10天不洗头[笑cry]然后问弘基打过什么赌 弘基小心翼翼的说:希澈哥……以前……有女朋友的时候………我们打赌………会坚持多久分手[允悲]希大说以前有女票(圈外人)的话会给稍病帮的成员们看 他们突然就开始“我赌坚持不了一周” SimonD(声带模仿)“我赌三周” 结果……Simon赢了[二哈]

-----------------------------------
希大说虎东是对喜欢的后辈超级喜欢什么机会都给 但对无关心的后辈就爱理不理 SJ成员就有几位就特别害怕虎东当时讨厌上StarKing 虎东不信问是谁 希大说是艺声[笑cry]StarKing的时候艺声总想表现什么 但虎东都会制止然后跳过 因此艺声上完节目就特别受伤 前阵新专辑回归 希大还问要不要上认识的哥哥 艺声拒绝了说想起不好的回忆[允悲]

-------------------------------------
弘基!!!现在是情景剧时间 在幼儿园 大家要向女嘉宾表白 弘基“所以要向秀晶(女嘉宾)表白的话 必须要通过金希澈(鹊桥)吗” 希大中伤Knock Down[允悲][允悲][允悲]那表情太可爱了大家等片源出来一定要看!心疼[允悲] ​​​​

大雲嗰個 好慘

所以其實我真係對姜虎東感覺唔太好 加上佢d主持style唔係我鍾意個類 有佢係到成個節目好嘈

啱啊 認哥冇希大 新西冇圭 真係唔睇 就算睇都唔係睇佢 係都秀根叔

同志!!!
聽佢啲方言聽到我耳殘

其實唔係圭 我冇聽過新西遊記 唔係有SJ,我唔會係睇姜虎東啲嘢
我只覺得姜好嘈

好多時d綜藝我都係有SJ先睇😂
想打架嗎!想流血嗎!
有聲

諗起都覺得嘈

秀根叔好warm啊 睇新西二已經覺佢勁好 有笑點又醒目
而且圭都好鍾意佢

大雲嗰個 好慘

同志!!!
聽佢啲方言聽到我耳殘

我只覺得姜好嘈

啱啊 其實我開始睇Running Man都係因為赫宰上 之後先追 唔係佢哋上我都未必會開始睇
想打架嗎!想流血嗎!
有聲

諗起都覺得嘈
同樣地新西同認哥都有李秀根 佢好笑d 有好多笑位都係製造 邊似姜虎東咁淨係聲大大

秀根真係好正 轉數勁快
認哥仲生存到真係多得秀根同希大既配合!

在石教徒

喺B站我見到有人係姜虎東出現嘅片入面講起大神(其實係因為個BGM令人聯想起大神)然後我見到有人話如果唔係姜虎東以前件事 大神而家都唔會係國民MC定係咩(唔記得清)睇完佢哋咁講真係得啖笑

唔係呀麻 個時大神已經係神級位置啦wo
話說個時個件事發生我好心涼
之後強心臟仲轉埋申東燁同呀史做 即刻溫馨左勁多

同志!!!
聽佢啲方言聽到我耳殘

我只覺得姜好嘈

啱啊 其實我開始睇Running Man都係因為赫宰上 之後先追 唔係佢哋上我都未必會開始睇

我都係 不過rm 係真係佢一開播我就追所以真係好想sj全員上去玩
見到bigbang個輯成日比人話歷代最正嘉賓
如果sj上 唔好話全員 淨係上4個都夠憾佢地
想打架嗎!想流血嗎!
有聲

諗起都覺得嘈

秀根真係好正 轉數勁快

秀根真係好正

同志!!!
聽佢啲方言聽到我耳殘

我只覺得姜好嘈

我都係 不過rm 係真係佢一開播我就追所以真係好想sj全員上去玩
見到bigbang個輯成日比人話歷代最正嘉賓
如果sj上 唔好話全員 淨係上4個都夠憾佢地

完全係啦
我覺得唔特別好睇咋喎 大把嘉賓好睇

在石教徒

唔係呀麻 個時大神已經係神級位置啦wo
話說個時個件事發生我好心涼
之後強心臟仲轉埋申東燁同呀史做 即刻溫馨左勁多

就算冇嗰件事 佢啲咁嘅行事我唔覺得會勁過大神
想打架嗎!想流血嗎!
有聲

諗起都覺得嘈

秀根真係好正 轉數勁快

秀根真係好正

原來大家都係咁諗
真係好嘈虎東真係好嘈 方言又講得難聽
唔係因為佢對SJ都算好
我真係麻麻佢
大雲呀 仲想佢上認哥嫁嘛
秀根叔真係好好笑 轉數又快
以前睇上流社會都好中意佢
佢啲幼稚gag同SJ好岩
認哥無秀根配合佢 真係唔知佢個角色係咩

佢對sj某啲人好咋 可憐的大雲
秀根叔正勁多
點解都覺得超級靚仔
期待新西遊 圭嘅禮物

網頁版up唔到相

曹醉漢

好鬼可愛

補圖
https://youtu.be/Cvwh4Nlvw5M
回帶哈哈哈哈 強心臟外貌排位
想打架嗎!想流血嗎!
有聲

諗起都覺得嘈

秀根真係好正 轉數勁快

秀根真係好正

原來大家都係咁諗
真係好嘈虎東真係好嘈 方言又講得難聽
唔係因為佢對SJ都算好
我真係麻麻佢
大雲呀 仲想佢上認哥嫁嘛
秀根叔真係好好笑 轉數又快
以前睇上流社會都好中意佢
佢啲幼稚gag同SJ好岩
認哥無秀根配合佢 真係唔知佢個角色係咩

上流社會sj個集好好笑
其實佢地主持個啲笑點從來都唔係虎東出黎

每次講呢個話題 圭都會特別認真係咁話除去魅力最衰係赫宰
佢真係好鐘意黑佢哥
男Elf留名
男Elf留名

男ELF
本命係

每次講呢個話題 圭都會特別認真係咁話除去魅力最衰係赫宰
佢真係好鐘意黑佢哥

賢赫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞