Super Junior 團霸Goodbye for now相愛相殺討論區(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
藍家指定倒數器
赫宰:2017.07.12 D-38
東海:2017.07.14 D-40
始源:2017.08.18 D-75
厲旭:2018.07.10 D-401
圭賢:2019.05.24 D-719

突破3字啦 歸期在望啊赫宰

好快
其實佢地依家已經好退伍狀態

咁樣睇,每年都有人番黎,好似好快就齊人咁

七年都等咗啦!!!! 最後兩年

唔經唔覺我地都推左4個post

好叻 大家諗好點樣開post時介紹佢哋未?
真係水蛇春咁長咁?

或者每個成員淨放一張相
已經會cut到好長既幅度

如果頭一版都係介紹應該會想畀人打

不過我見個個kpop post都係水蛇春咁長

我冇睇其他

七年都等咗啦!!!! 最後兩年

唔經唔覺我地都推左4個post

好叻 大家諗好點樣開post時介紹佢哋未?
真係水蛇春咁長咁?

或者每個成員淨放一張相
已經會cut到好長既幅度

如果頭一版都係介紹應該會想畀人打

不過我見個個kpop post都係水蛇春咁長

我冇睇其他

可能你睇完會發現我地算短

大雲講得好好 佢哋能夠有咁耐都係因為互相包容,唔俾啲假希望Fans,俾啲假象佢哋以為成團一定好friend,我覺得佢哋好有大將之風,係一個真正idol
Naver 出左新聞 10月尾要回歸啦
希大出女團入伍書

大雲講得好好 佢哋能夠有咁耐都係因為互相包容,唔俾啲假希望Fans,俾啲假象佢哋以為成團一定好friend,我覺得佢哋好有大將之風,係一個真正idol

真係好坦誠率直既idol
就係中意佢地咁

有血有肉又真摯

曺圭賢依條友不嬲都中意同d vocal fd
佢同g.o都一直有玩開 李準o個陣都有時會join
所以唔出奇啦
07年嘅時候佢都同到前輩嘅有天fd啦
不過似係因為昌珉先成功..?

唉 好似強爸仲未可以番黎

瘦左咁多既
我可唔可以期待一下

強爸瘦咗好多

瘦左咁多既
我可唔可以期待一下

剛好都up了 早知睇post先

瘦左咁多既
我可唔可以期待一下

我都想期待下

瘦左咁多既
我可唔可以期待一下

剛好都up了 早知睇post先

當推post

瘦左咁多既
我可唔可以期待一下

我都想期待下

‪ELFlovesujusungminforever‬
↑带着这个话题!大家tw,ins,fb刷起来[爱你][爱你][爱你][爱你][爱你]!!!让那些diss敏敏的人看看啥叫superjunior!!! ​​​
#SuperJunior##李晟敏# ​​​

轉自 weibo 君酒鶴_
↑带着这个话题!大家tw,ins,fb刷起来[爱你][爱你][爱你][爱你][爱你]!!!让那些diss敏敏的人看看啥叫superjunior!!! ​​​

我諗tag埋 sungmin leesungmin 이성민 성민會更好

我諗tag埋 sungmin leesungmin 이성민 성민會更好

順手又可以投埋個票

順手又可以投埋個票

順手又可以投埋個票

好似個票都好危
‪#ELFlovesujusungminforever ‬
‪#Sungmin #leesungmin #성민 ‬‬

‪I vote for #SUPERJUNIOR #DafBAMA2017 #DafBama2017_SUPERJUNIOR @dafentcom‬
當年我竟然唔知厲旭開香港CON後悔到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞