Super Junior 團霸Goodbye for now相愛相殺討論區(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
https://lihkg.com/thread/284491/page/1?ref=android
post已開

利特個到錯圖 但都唔該你

sorry 後面更正咗啦
明明照copy唔知發生咩事
冇下次
睇新西 曹圭賢話sj最有趣係佢
睇新西 曹圭賢話sj最有趣係佢

畀希大聽到仲唔打死佢
#靠北SuperJunior12302

#非喜勿入XD
這裡是個團飯,最近晟敏的事真的鬧得很大,雖然我真的不喜歡金思恩,因為他的出現只會拖累蘇揪
在晟敏愛上那個女人時,敏敏就完全變了一個樣,就像偶像劇男主角願意拋棄一切不管家人、成員、朋友、欸噗...那些善意勸導他的人...
看到了實情真的很難過,以前可愛的晟敏也漸漸變得非常冷酷,老婆也常常雪上加霜、火上加油
雖然我對晟敏已經有種切心(台語#)的感覺,但是還是不會想要他退團,因為他退了團,雖然有些欸噗們會很高興,但是對成員來講又是一個深深的打擊
不過我們並無法知道每個成員的想法,但是蘇揪的任何一個成員對他們來講就像水一般不可或缺的存在,老少年們也是並肩稱過了多少風雨才能到今天成為長壽男團,欸噗們也跟他們歷經了許多事情才能跟他們成為一個大家庭,我們就好好繼續守護他們吧!
#附:真的很想跟那些要敏敏退團的飯說:「不要因為討厭晟敏而要他退出,雖然他做過多麼荒謬過分的事,但是他的退出就像從成員身上切掉一塊肉般,而且事情鬧大了真的也只讓成員更傷心,甚至影響回歸,這樣並不是個好粉絲,只是不會顧及其他成員的[自私]飯而已,如果成員們傷心,他們見到粉絲臉色也絕對不會是好的,因為居然是陪了他們那麼久的粉絲要成員退出。」
#哥哥們走了12年的花路,但是我們還有更多的12年要互相陪伴喔~💓💓💓
#謝謝看完😚😚
#審文組這段有爭議的期間,你們真的都很辛苦,謝謝你們的付出(鞠躬❤️

投稿日期: 2017年6月15日 10:18 CST

[语录]

#SuperJunior# 利特:我们SuperJunior 以后不管如何被践踏都充满生命力 的杂草一样努力成为永远全力以赴的组合

金钟云:喜欢super junior就按照super junior原本的样子去喜欢

Cr as superjunior潮男控

本专页支持和平,不吵架,只会守护完整的13+2,一个都不能少

云蛋
[语录]

#SuperJunior# 利特:我们SuperJunior 以后不管如何被践踏都充满生命力 的杂草一样努力成为永远全力以赴的组合

金钟云:喜欢super junior就按照super junior原本的样子去喜欢

本专页支持和平,不吵架,只会守护完整的13+2,一个都不能少

云蛋

170614 Y's Song in Osaka

Y:一年大家變漂亮了,還是大家本來就這麼漂亮?怎麼搞的今天來了好多漂亮的飯呢。…怎麼我一說起漂亮的話題我媽就在那兒樂呢你樂啥呢?

Cr. 金鐘雲的後腦勺

_Ying

Y:一年大家變漂亮了,還是大家本來就這麼漂亮?怎麼搞的今天來了好多漂亮的飯呢。…怎麼我一說起漂亮的話題我媽就在那兒樂呢你樂啥呢?

Cr. 金鐘雲的後腦勺

_Ying

又懟媽媽

Cr. 金鐘雲的後腦勺

_Ying

又懟媽媽

其實可能係大雲媽媽想要個靚女媳婦呢..?
[语录]

云蛋

作為ELF我會支持SJ嘅決定
[语录]

云蛋

作為ELF我會支持SJ嘅決定

我都係 只要係佢哋嘅決定

時移世易 大陸姐姐都…

時移世易 大陸姐姐都…

有無link投票?

時移世易 大陸姐姐都…

大家係睇完講晟敏真相之後既決定?
定因爲佢老婆?
無論結果係點 我尊重佢地既決定

大多數因為佢老婆
成班大陸姐姐本來都話stay
但佢老婆哩個豬隊友搞到佢哋好多轉軚

時移世易 大陸姐姐都…

有無link投票?

https://m.weibo.cn/5692898334/4118978618619915

時移世易 大陸姐姐都…

定因爲佢老婆?

大多數因為佢老婆

其實係 個個都俾個女人搞到心淡 甚至放棄
不過呢個投票其實唔係藍家嘅都可以投

時移世易 大陸姐姐都…

定因爲佢老婆?

大多數因為佢老婆

李晟敏還李晟敏,豬老婆還豬老婆
大家聽大雲話唔好亂諗野就得啦

時移世易 大陸姐姐都…

有無link投票?

https://m.weibo.cn/5692898334/4118978618619915

真係容許我講粗口
屌你個user name叫拒絕被代表 然後結尾話結果會代表c-ELF比sm係咪傻撚左?

時移世易 大陸姐姐都…

定因爲佢老婆?

大多數因為佢老婆

岩呀
愈睇愈心累

時移世易 大陸姐姐都…

有無link投票?

真係容許我講粗口
屌你個user name叫拒絕被代表 然後結尾話結果會代表c-ELF比sm係咪傻撚左?

唉 搞呢啲投票其實好無謂 根本連大陸姐姐都分裂
邊一邊少票都會想推翻個結果
頭先睇咗好耐 先睇到粗口係邊

時移世易 大陸姐姐都…

定因爲佢老婆?

大多數因為佢老婆

岩呀
愈睇愈心累

而家連微博都唔想上 日日嘈 日日放黑料
日日一係叫out 一係叫不退團但不回歸 唔回歸咪變相out囉

最慘係又有人放出嚟話敏媽好傷心 個仔為咗要結婚反叛
個個嘅說法都唔同 真係遲早精神分裂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞