Super Junior 團霸Goodbye for now相愛相殺討論區(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
見到佢哋係ig刷緊 #sungminstay #antiout
大家一齊

弱弱一句你會見到好多個我

同埋班pk 叫人out 個啲全部都係0photo 0follower

班pk只係識做呢d
#sungminstay #antiout #KELFcannotrepresentWORLDELF
刷緊呢個 不過好似太長
一齊去叫香港啲大站做下嘢?
佢哋大站應該有能力過我呢啲小透明掛

利申:問咗

有無得發全球聲明

如果有個全球聲明就好啦

Direct 左sjhkelf
一齊去叫香港啲大站做下嘢?
佢哋大站應該有能力過我呢啲小透明掛

利申:問咗

有無得發全球聲明

如果有個全球聲明就好啦

Direct 左sjhkelf

我direct埋SJ FEAT ELF
見到佢哋係ig刷緊 #sungminstay #antiout
大家一齊

其實你都會見到好多個我

見到

因為呢張圖又有好多人衝出黎話覓同henry 唔係sj
可唔可以嘈少陣
佢地從來無諗過要代替或者入sj
大家一齊

其實你都會見到好多個我

見到

見到啦 繼twitter之後

可唔可以嘈少陣

做咩啊又 人哋都唔成氣候啦 人哋有自己路數啦 咸豐年前嘅嘢仲拎出嚟講

可唔可以嘈少陣

做咩啊又 人哋都唔成氣候啦 人哋有自己路數啦 咸豐年前嘅嘢仲拎出嚟講

咁多年人地有無癡過佢地
要入 庚范走個年已過入左啦
仲係到嘈
雖然我都係唯13 但唔係咁百癡執著13呢個點囉

可唔可以嘈少陣

咁多年人地有無癡過佢地
要入 庚范走個年已入左啦
仲係到嘈

可唔可以嘈少陣

咁多年人地有無癡過佢地
仲係到嘈

佢哋係咪諗住擾敵呀 叛徒

可唔可以嘈少陣

咁多年人地有無癡過佢地
仲係到嘈

佢哋係咪諗住擾敵呀 叛徒

打算分散我哋嘅注意
[cp]👉Ins+FB参考模版:

💙💙‼️‼⚠️⚠️🆘🆘️Please contact the ELFs and the SJ Fan Website Stations you know, we need to speak out our thought, that we LOVE&NEED Sungmin&Kangin Oppa!! SJ needs them!! We want them in!! ‼️‼️⚠️⚠️🆘🆘💙💙 #DafBama2017_SUPERJUNIOR #SUPERJUNIOR #BAMA2017DiamondEdition_SuperJunior #usa #BAMA2017 #DafBAMA2017 #ELFNeedKangin #WeNeedKangin #ELFNeedSungmin #ELFlovesujusungminforever #labelsj #WorldwideELFWithKanginandSungmin #KanginStay #SungminStay

👉推特参考模版(推特上限的字数太少了):

#DafBama2017_SUPERJUNIOR #SUPERJUNIOR #BAMA2017DiamondEdition_SuperJunior #ELFNeedKangin #ELFNeedSungmin #WorldwideELFwithKanginandSungmin

#中饭力挺李晟敏强仁#[/cp]
原本想幫韓飯出句聲
發現我真心錯左
從利特開始 到圭賢結束
同咪我唯13都唔代表要anti henry 同周覓囉
[cp]“我不喜欢你了,再见吧”
“真的…要分开吗”

“不过我是不会脱饭的”
“…”

“所以你退团吧”
“???” ​​​[/cp]

癲佬一般嘅腦迴路
原本想幫韓飯出句聲
發現我真心錯左
從利特開始 到圭賢結束
同咪我唯13都唔代表要anti henry 同周覓囉

唔好再為佢地出聲啦 佢地真係癡架!
[cp]“我不喜欢你了,再见吧”
“真的…要分开吗”

“不过我是不会脱饭的”
“…”

“所以你退团吧”
“???” ​​​[/cp]

癲佬一般嘅腦迴路

完全唔知做乜!
[cp]就突然看到一些人事不关己的样子,就想送你们这几句话:
起初她们让李晟敏退队,我没有说话——因为他不是我本命;
接著她们让强仁退队,我没有说话——因为他不是我本命;
……
最后他们奔我本命而来,却再也没有人站起来为他说话
[微笑]非常简单,就是这个道理…… ​​​[/cp]

cr https://m.weibo.cn/2009644142/4117235729601841
[cp]就突然看到一些人事不关己的样子,就想送你们这几句话:
起初她们让李晟敏退队,我没有说话——因为他不是我本命;
接著她们让强仁退队,我没有说话——因为他不是我本命;
……
最后他们奔我本命而来,却再也没有人站起来为他说话
[微笑]非常简单,就是这个道理…… ​​​[/cp]

cr https://m.weibo.cn/2009644142/4117235729601841

睇完微博心更累
SUPERJUNIOR吧会继续支持Super Junior 每一个成员的活动,也会继续为#强仁##晟敏# 之后的活动应援。目前我们的重点会放在SJ时隔两年的回归上,这才是十几年来我们最需要团结的时候。
連晟真都喺ig story打加油哥哥

pk!!! 喊死

pk!!! 喊死

究竟敏做左d咩傷天害理事要咁對佢

pk!!! 喊死

究竟敏做左d咩傷天害理事要咁對佢

佢地一切都知道哂
敏一定好唔開心
[重要!请传出去]

【中国ELF七站联合声明】
对于韩站发的要求晟敏退队及今后不再支持晟敏和强仁的声明,我们表示强烈不满。我们坚决支持晟敏和强仁,并对他们的所有活动进行应援。
强仁和晟敏是Super junior的成员,而ELF做为Super junior的粉丝理应支持着每位成员的活动。SJ是一个整体,我们作为粉丝决不希望再看到任何一个成员离开。
希望各位转战推特和ins,关于强仁的话题为 #elfneedkangin
关于晟敏的话题为 #sungminstay
让哥哥们知道我们一直都在

A Joint Declaration of 7 C-ELF Fanclubs
C-ELF is really resentful to the statement of Korean fan club that demands Sungmin and Kangin to withdraw from Super Junior. And it is unresonable that they annouce to no longer supprt them as group members. Here we declare that we C-ELF will support them firmly and forever.
Kangin and Sungmin are members of SJ, and we ELF should support them as fans. Super Junior is not only a team but a family for both team members and fans, we do not want and will not allow anyone to leave. #elfneedkangin #sungminstay

중국 ELF 7게 팬사이트 연합 성명서
한국 모 팬 사이트가 성민 씨가 슈퍼주니어 멤버로 활동중지하라는 것과 더이상 강인 씨와 성민 씨에게 응원해주지 않다는 성명을 인해 중국 팬들의 큰 불만을 일으켰습니다.저희들은 앞으로 계속적으로 슈퍼주니어 멤버인 강인씨와 성민씨의 활동을 응원하겠습니다 . 강인 씨와 성민 씨를 견결히 지지하겠습니다.
강인 씨와 성민씨가 슈퍼주니어의 멤버로서 저희 ELF들은 팬으로서 슈퍼주니어 모든 멤버의 활동을 늘 응원해 왔습니다. 슈퍼주니어가 하나입니다. 저희들은 누구든지 어떤형식으로 하든지 슈퍼주니어를 파괴함이나 분열시키기가 절대로 허락하지 않습니다.#elfneedkangin #sungminstay

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞