Super Junior 團霸Goodbye for now相愛相殺討論區(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
一陣開定新post!
copy緊之前ELF打好嘅介紹,不過補充咗少少,同埋驚太長所以執咗少少,唔好介意

都係遲少少 好長個intro
開好post link 大家繼續加油推!!
http://m.weibo.cn/1855152373/4118206806923085
新西遊新預告片
秀根叔迷之語調
今晚首播
有记者问中国越南有什么不同,李秀根说,地域色彩抛开不说,安宰贤一开始去中国的时候粉丝可多了,他结婚了之后就一个都没有了[笑cry]圭贤宋旻浩在越南有很多粉丝,每天听得最多的单词就是圭贤哥哥。殷志源说我觉得中国和越南没什么差别,毕竟文化相似。这时宋旻浩说,中国越南没区别,因为我们每天都是在房间里做游戏[笑cry][笑cry][笑cry]安宰贤说之所以一直在房间里也有安全上的考虑[允悲]

Cr 披上馬甲追小哥

到底出國有咩用
有记者问中国越南有什么不同,李秀根说,地域色彩抛开不说,安宰贤一开始去中国的时候粉丝可多了,他结婚了之后就一个都没有了[笑cry]圭贤宋旻浩在越南有很多粉丝,每天听得最多的单词就是圭贤哥哥。殷志源说我觉得中国和越南没什么差别,毕竟文化相似。这时宋旻浩说,中国越南没区别,因为我们每天都是在房间里做游戏[笑cry][笑cry][笑cry]安宰贤说之所以一直在房间里也有安全上的考虑[允悲]

Cr 披上馬甲追小哥

到底出國有咩用

每天聽得最多的單詞係圭賢哥哥
一陣開定新post!
copy緊之前ELF打好嘅介紹,不過補充咗少少,同埋驚太長所以執咗少少,唔好介意

都係遲少少 好長個intro
開好post link 大家繼續加油推!!

唔該哂

Cr 披上馬甲追小哥

到底出國有咩用

每天聽得最多的單詞係圭賢哥哥

suju suju
2017.06.13新西游記4製作發表會#圭賢# 相關..秀根叔叔說在越南我們圭賢的人氣真的非常高,一整天中聽到最多次的話,就是규현오빠 [哈哈][哈哈][哈哈]秀根叔叔的語氣太軟[偷笑][偷笑]官方網址이수근, “베트남에서 최고 왕자는 규현” (AKA. 슈퍼스타)
http://m.weibo.cn/1856643327/4118236637065980
巨星就是巨星
2017.06.13新西游記4製作發表會#圭賢# 相關..秀根叔叔說在越南我們圭賢的人氣真的非常高,一整天中聽到最多次的話,就是규현오빠 [哈哈][哈哈][哈哈]秀根叔叔的語氣太軟[偷笑][偷笑]官方網址이수근, “베트남에서 최고 왕자는 규현” (AKA. 슈퍼스타)
http://m.weibo.cn/1856643327/4118236637065980
巨星就是巨星

베트남왕자
巨星就是巨星

베트남왕자

忍唔住睇緊直播
巨星就是巨星

베트남왕자

忍唔住睇緊直播

睇咗一陣 決定都係忍手等中字
巨星就是巨星

베트남왕자

忍唔住睇緊直播

睇咗一陣 決定都係忍手等中字

咁快做完
好多劇透 唔敢睇
好多劇透 唔敢睇

我都 好想快d有中字
痴線 番工番左一個星期完全冇時間追po too long didnt read呀
痴線 番工番左一個星期完全冇時間追po too long didnt read呀

有幾版都係因為個件事

有幾版都係因為個件事

所以費事睇
2017/06/14 艺声ins更新:
ELF 晚安 不要胡思乱想 好好睡觉哦^^ 明天是Y'sSong 开始的日子…心跳七上八下我也有点不安。好困却不想闭上眼睛 。总之 明天见喽!想见你们!!晚安🌙
(翻译:特特)

大雲哥
我地都唔好亂諗,永遠支持Suju

佢地成日都知我地諗咩
其實係咪冇乜ELF去smtown special stage??
即係海濱嗰個
ELF 晚安 不要胡思乱想 好好睡觉哦^^ 明天是Y'sSong 开始的日子…心跳七上八下我也有点不安。好困却不想闭上眼睛 。总之 明天见喽!想见你们!!晚安🌙

大雲哥

佢地成日都知我地諗咩

其實係咪冇乜ELF去smtown special stage??
即係海濱嗰個

拼盤仲要咁貴

大雲哥

佢地成日都知我地諗咩

大雲最知我地心
即係海濱嗰個

拼盤仲要咁貴

啱啊
仲要暴曬同企
facebook又有人爆關係晟敏嘅料…
係不利嘅
心好累啊
facebook又有人爆關係晟敏嘅料…
係不利嘅
心好累啊

唔貼過嚟啦 想睇大家可以去靠北 Super Junior

有人話佢中降頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞