究竟當年Michael Jackson係紅到有幾誇張?

984 回覆
786 Like 13 Dislike
應該以為自己好撚幽默
成個小學生咁
最黑暗係佢死左咁多年仲抺黑緊
佢死撚左都有新fans入坑就知佢幾撚勁
唯一一個super bowl halftime show 多人睇過本身場波

The Super Bowl XXVII halftime show took place on January 31, 1993, at the Rose Bowl, Pasadena, California, as part of Super Bowl XXVII. It featured American singer Michael Jackson. The halftime show was broadcast on NBC. This halftime performance increased the television ratings by a significant amount, and remains one of the most watched events in American television history with 133.4 million viewers
經歷過2019同2020都知侵侵同mj係清白
reddit個sub啲圖全部都勁撚on9,成堆啲人搵工嘅data
https://youtu.be/CChir2s_G-g

而首歌最後果部分佢淨係需要鼓聲都可以跳到分幾鐘嘅舞
亞洲舞王國貨城啲舞步都係受mj啟發
同埋佢真人性格好怕醜好斯文
上到台又好霸氣
個反差正到
有矛片
小學嗰陣嘅音樂堂有教過我貓王嘅歌
咁算唔算好紅
https://youtu.be/-xpfV1arGMY

而個好似係MJ第一次到台北開show,淨係得頭幾分鐘嘅直播
睇過無數次,依家再睇,都係冇變,一樣覺得好撚正
人哋引戰
你真心膠回想點
有, 當年新聞有講
其實買嘅係arron一隻演唱會(LP?) , 因為當年個造形係抄MJ
哥哥得唔得
佢哋比緊兩者喺香港嘅影響力 你柒少陣得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞