究竟當年Michael Jackson係紅到有幾誇張?

984 回覆
786 Like 13 Dislike
MJ最後一次同佢啲兄弟喺舞台上表演,俾大家回味下
https://youtu.be/AKncIw1BxYo
再之前,一張黑膠聽爛左就要買過第二張
之後 CD 係冇乜可能聽得爛張碟

連加特紅到連MJ官方都要po佢
去到in the closet 同who is it 嗰度
把聲勁溫柔!!
【有些事不能被遺忘】#米高積遜 #歷史教會我的事

🎼米高積遜演唱會出現坦克
🎼以歌聲為世界帶來溫柔

米高終身獲獎無數,曾經贊助超過39個慈善機構,是世界上以個人名義捐獻最多的藝人,受到世界各組織的表彰,無論在演藝生涯,還是在社會貢獻上,都有著極大的成就。

米高生前一直資助非洲一些基礎設施的興建,修建醫院、學校、孤兒院等等, 甚至乎有人說:只要是需要幫助的地方,就有米高積遜。他更被稱為世界上最善良的人。他後來的作品也是圍繞兒童,和平及貧窮等社會議題來創作。

最後,謹以此曲向一代流行音樂天王米高積遜致敬,願人們都能對世界保持善良。

https://fb.watch/5W7dOWwAZk/
Eminem
有冇咁邪睇緊呢個po
望到隔離個阿叔係知孚都係睇緊mj野
仲有麥當娜嬸嬸呢。。
未必。就係科技唔發達先紅因爲英文歌先潮。
唔知佢同09至13年嘅GAGA邊個大陣形啲
你地有冇睇過當年。佢有外星人。又喪屍果個音樂特輯?
緊係MJ
差好遠好遠
GAGA最HIT嗰幾年
啲人成日話佢紅到拍得上MJ
仲話佢係接班人

當然,見人見智啦
90後應該都有
THRILLER
果個正。彈個銀仔。開點唱機
多數都係話拍得住Madonna同Britney咋
同MJ差距好大
當年BAD ROMANCE嗰年,真係好多人咁講
報紙/舊登都見過

開WORLD TOUR嗰排,啲人仲攞佢同MJ比

不過我唔係佢地FANS,不作評論啦
我欣賞MJ有愛心就真嘅
嗰陣美國係全世界最有影響力 依家就話百花齊放多人爭飯食
係活係雙MJ時代都好幸福 個個時代
無論咩國家
娛樂同文化產業都係最高峰
冇左膠 冇大愛 冇國際政治 影響D作品
呢個珍呀
mj都係左膠。。
當時個社會都對未來有希望有幻想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞