究竟當年Michael Jackson係紅到有幾誇張?

984 回覆
786 Like 13 Dislike
佢紅真係有原因
https://youtu.be/TuB9dAtKDNs
MJ 15歲嗰陣,班垃圾mirror都未出世啦,5歲佢哋老竇都仲未識扯旗啊屌
係幫mj個助手含撚都未夠班
佢老友 trump都係
佢直頭係fd到可以俾mj自出自入自己屋企添
仲係相信佢無性侵犯細路
佢兩個應該真心傾得埋同埋fd到
其實哥哥算唔算都係因為太高
所以諗唔到將來有一日自己唔再企係呢個位而睇唔開
剩係睇過有段片啲濕鳩訪問佢問佢係咪處男定咩
佢好溫柔咁答「I am a gentleman 」
屌想像唔到西方國家都問啲咁白痴問題
係又點唔係又點
Push, we should let more people know about this
擺明假膠引戰啦
估唔到佢當年紅到咁
https://youtu.be/lZhp-ORPIMc
有冇巴打鍾意Scream,雖然呢首歌唔係最出名嗰堆,但係呢個live真係冇得輸
真係你想像到有幾紅就有幾紅
QUEEN紅D定MJ紅D
king of the pop
原來係巴打整!
有次無意中睇到,第一次無加速咁睇完一條一個鐘嘅片而且心有餘悸
好多謝你整呢條片出嚟解開咗我咁多年對Michael Jackson嘅誤解
嗰個女人叫Oprah咁多名人訪問,Michael 1993年個訪問係收視率最高,但係成個訪問就係迫Michael答啲令佢好尷尬嘅問題例如Sex,做咩整白自己,Michael答完佢話有皮膚病,條友即刻轉話題唔俾Michael解釋
Oprah係19年Michael又被人告戀童嘅時候話Michael就係有戀童癖,條女支持hbo嘅”Leaving neverland”節目
問嗰個仲要係歷史上其中一個最成功最出名嘅傳奇名嘴奧花雲費
開左依個post之後發覺自己更加中意左MJ
但已經無得再見佢了
Scream當年係HIStory隻碟嘅第一主打
又係史上最貴嘅mv
又搵埋Janet
睇得出MJ本身好睇重呢首歌
不過真係hit唔起

3:04係照出"fucking with me"
如果冇記錯 再後少少嘅演唱會好似已經cut咗fucking
似乎絲打有睇貓女喺Oprah個訪問
Oprah都問得好深入
MJ
但我好鍾意Freddie!!
癡根 唔知為收視定真係唔妥佢
睇咗上面某條LINK 有段少少時間超越咗MJ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞