究竟當年Michael Jackson係紅到有幾誇張?

984 回覆
786 Like 13 Dislike
巴打你條片做得好好呀
同埋知道你呢條片冇收益
同同埋!呢一個鐘係我今日其中一個好有意義嘅一個鐘
紅到而家我都好掛住佢
點解會紅過prince咁多?
可以可以
無錯 就係近排有啲掛住佢 所以先出post
今日母親節 你竟然抽咗時間俾呢條片

真係好多謝你地肯花你地嘅時間俾我 同埋願意去了解佢
我知道唔係必然 亦都知道要更加俾心機 先可以留得住你地成粒鐘

而家整緊MJ系列嘅第三集
做得多先至發現 原來呢一條係好多不足 好多地方可以做好啲
多謝你地都接受到 甚至鍾意呢條片
多謝你地
多謝你 再次多謝你開咗呢個post
加油
港父
依前無網絡,資訊唔流通都紅遍全球真係好勁
呢個其實係一個幾慘嘅故事

當年台灣中視用天價 買咗頭10分鐘嘅直播權
但MJ當然一如既往地企喺度等你班fans嗌下先

最後Jam音樂響起嗰陣 已經過咗7分45秒
中視係用天價 買咗2分15秒識郁嘅MJ
同mirror 差唔多
我中學有教Beatles Yesterday
但冇教過MJ嘅歌

係有堂英文堂教寫樂評
教材用咗MJ嘅Whatever Happens

聽講而家中學音樂堂好似有教We Are the World
I love this video too, 多謝你整咗呢條片
MJ啲慢歌都好好聽,you are not alone, she’s out of my life, human nature, that girl is mine....
好掛住佢
已經follow左等睇新片
我嗰陣14歲
我媽嗰陣投訴過我日日都MJMJMJMJ
我老豆就話我係貪熱潮

而家佢地去旅行見到mj野都會買俾我
我記得幾年前聽收音機
個DJ話The Girl Is Mine係全世界最溫柔嘅爭女歌

當年Thriller隻碟
第一主打唔係Billie Jean或者Beat It
係The Girl Is Mine
爭啲整死咗隻碟
係好彩後尾Billie Jean救返
好多謝你!!
希望6月25出到
慢慢黎 唔好急
因為625係佢死忌
第一條本身諗住2019年625逝世十週年嗰日出 最後遲咗一年幾
第二條就諗住1月20侵卸任嗰日出 最後遲咗成個星期
希望今次真係趕得切 好多謝你支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞