究竟當年Michael Jackson係紅到有幾誇張?

984 回覆
786 Like 13 Dislike

睇得出佢嗰陣係真心開心
幾年後再上呢個台已經唔係呢個樣
皮膚病,我唔係好記得個學名係乜,但係本身佢呢個病有家族遺傳
以前睇過呢張圖, 印像深刻...
我揀Someone in the Dark
佢死個陣得幾歲剩係記得有新聞講佢性侵小朋友
我覺得Thriller同Bad嗰陣都幾好,睇得出佢個人幾精神同埋好有活力
好耐以前信
嗰陣香討仲特登開咗個「米高積遜區」
入面好多人討論佢真死定假死
日日嘈到面紅耳赤
有返咁上下年資嘅米粉們可能經歷過
有冇聽過佢同Freddie合唱嗰首歌
Bohemian Rhapsody
本身唔係特別鍾意Radio Ga Ga
但Live Aid個version我覺得直頭係將呢首歌推到上神級位置
不過我就咁諗嘅,如果佢真係死咗可以得到解脫,如果佢仲在生嘅話同佢屋企人一齊隱姓埋名咁生活其實都好幸福
患咗一隻叫白癜風嘅皮膚病
世界上平均100個人就有一個有
MJ唔好彩中咗
呢隻病唔侵蝕皮膚黑色素
所以MJ要不斷化白妝去遮未病發嘅黑色皮膚
但係首歌最尾胎死腹中冇出到
我都有
Fans
係咪得我一個咁覺得
其實我覺得佢Thriller時期係有啲氣燄
硬係覺得佢串串貢咁
反而去到Bad era就收返哂
認真覺得Whitney Houston係我聽過唱功最強嘅女歌手
Number 1
佢當年Thriller有一次連頒獎禮都冇去到,仲有成日帶住副黑超,可能咁樣就覺得佢串串地
我記得你講過 你爸爸都有 (攬攬)
但你係白蝕定vitiligo?
ching可唔可以講多少少?
小弟雖然鐘意聽MJ 同 Queen
但未到好fans級別
錄We Are the World嗰晚?

我都覺應該關副超事
但Bad嗰陣佢戴住都冇咁串
想問吓巴打平時會唔會遇到歧視問題
我唔唔肯定係咪we are the world果一晚,我記得有一晚係電視台播片,段片係佢嗰啲多謝說話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞