究竟當年Michael Jackson係紅到有幾誇張?

984 回覆
786 Like 13 Dislike
有冇特別鍾意邊啲相
佢同Freddie一共錄左三首歌:

There Must Be More to Life Than This
(2014年出咗,巴打講得啱,的確係remix咗)

State of Shock
(據聞2014年Queen都remix埋,想放埋入Forever,不過MJ遺產淨係比佢哋出一首,所以就冇出,不過有俾人洩漏咗放上網)

Victory
(未出,到而家都仲未有任何洩漏版)

呢三首歌可能係諗住放喺The Jacksons嘅Victory,係咩原因抽起晒就唔知,State of Shock仲換埋人唱⋯
做乜鳩 有咩問題
美國d評論員都話MJ係最後一個普通人行近會尖叫或者唔敢直視既人一樣,就好似香港80年代譚張同後來四大天王咁
不過真係無敵是最寂寞更是痛苦
如果三首放哂入Victory
Fred一定搶哂Marlon Randy佢地風頭
Marlon喺碟入面嗰首Body幾正
好感恩上次Janet嚟嘅時候有睇到佢,跳舞真係Michael一人之下,萬人之上!
佢Velvet Rope隻碟先正,係我嘅救命碟!
嗰一人係邊個
係呀我上面都有講到我最鍾意係The Velvet Rope入面首Together Again!
Michael囉
Michael >Janet >The rest
我係鍾意Velvet Rope, You, What About 多啲,然後Rope Burn真係性感到呢!當然其他都好正!
同你一樣 佢死果陣先12歲咁上下
我諗緊而家d 00後甚至2010打後 嘅人到底識唔識
Mj 真係king of pop 全球都瘋狂 人地死之前係想開幾十場演唱會 暫時冇人能及 我話嘅!
利申 都鐘意mirror ,MJ係 偶像嘅偶像 睇lokman 就知
Mirror 係未來
MJ 係永恆
我諗Mirror 都鐘意/崇拜MJ 又何必踐踏偶像嘅偶像

眼殘again
Every Thing都好好聽
如果係都要比較 Michael vs 姜B
不如諗下
A. Michael 見到姜B, 佢會咩反應?
B. 姜B 見到 Michael, 佢會咩反應?

詳情可參考 Michael Jackson 上 Smap x Smap 果一集
話唔定日本人都會問 Michael 紅D 定 木村紅D

我鐘意gif
佢的fashion sense都好掂
我都冇數過自己有幾多gb
頭先一check原來有成150gb
真係好多謝呢啲片同相
我剪片全部都係喺入面攞材料

佔最多應該係演唱會

最唔少得嘅當然係啲MV啦!

同埋我最鍾意嘅訪問
每次要搵一段片出嚟 其實都要過好多關
我多數係訪問+ 各個時期的相
冇你咁全面
有冇特別鍾意邊啲相

佢的fashion sense都好掂

呢張真係世界級
我係直仔都有少少心動
上年Grammys仲要upload咗高清片
連個唇印都睇得好清楚

木村表情說明一切
佢就算係上庭都套套西裝超精品。
好gentleman 又好charm
隔離香取個表情
如果scream有Live兩個一齊出現一定好震撼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞