究竟當年Michael Jackson係紅到有幾誇張?

984 回覆
786 Like 13 Dislike
最後喺2014年Queen隻《Forever》專輯入面有出到
不過兩個歌手都走咗
同埋應該俾人remix過哂
msm老屈㗎咋
好可惜
*會侵蝕
白蝕
wiki 話 白蝕 = 白癜風 = vitiligo 喎

每次有人指住我D一撻撻問 "咩黎架"
我就把握機會! 打蛇隨棍上解釋一下 "MJ 都係咁, 所以變咗白色囉"
仲有本來The Jacksons隻State of Shock係搵Freddie合唱
最後變咗搵Mick Jagger
Bad本身諗住搵Prince合唱又變咗solo
真係好想聽佢同Freddie/Prince夾
當年佢過身份報紙我到而家仲留住

個陣得十零歲已經好迷佢
貓王好早期出哂位 冇咩人印象中親眼睇過佢
當時算競爭力好高 貓王除咗歌技跳舞好之外做戲又靚仔高大風趣 我相信宜家冇咩人識佢有幾風光
巴打好撚醒
對唔住 自膠
我本身係想問係白化病定白癜風
因為白化病係真係白哂 連頭髮都白埋
我都見過香港有人有
其實我係MJ過身嗰日先識佢,嗰陣我得8歲,跟住一上YouTube睇佢啲Live同MV就完全迷上,直到宜家都係
唔會,其實我係好輕微程度白蝕
暫時D一撻撻都仲係著衫遮到的位置 (好好彩)
最顯眼都係後頸,手臂,膊頭,心口,夏天先會有機會見到
仲好樂觀又有幽默感
加油呀巴
可能好多人會自卑 (雖然真心唔明點解啲人會歧視)
但I love you ga
搵到Queen同MJ合唱果首果喇
歌名叫 There Must Be More To Life Than This

睇你打字一直以為你好大過
當年8歲而家咪得19,20歲
打錯字
係*果首
係呀
巴打你好樂觀
我依家20歲
樂觀同幽默感都係 Michael 教我嘅!
I'm standin' though you're kickin' me!!
Queen
好大個*

好開心有00後鍾意MJ!
90後都已經唔多
係咪又要我攞返你上年嗰段神級回覆出嚟
唔好喇,夜喇,瞓喇
大家有冇聽過Bohemian Rhapsody個導演諗住拍MJ,但係唔知點解而家又冇咗消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞