究竟當年Michael Jackson係紅到有幾誇張?

984 回覆
786 Like 13 Dislike
12年了
1979出咗Off the Wall
其實我鍾意呢隻仲多過Thriller
嗰陣嘅MJ係最開心最自然
啲音樂都係最純粹

90年代中後期啲歌好憤世
同埋我覺得整到好複雜
你乜事,人地懷舊影響到你?
唔好怪佢啦 其實佢仲係小學生黎
我係佢表哥 唔係好親個隻
佢有少少低智個d唔好講啦
佢讀特殊學校個d都無謂提
不過大家放過佢啦 佢仲係讀緊小三
佢老豆老母都好辛苦 要照顧佢
佢細細個已經食雞唔食雞皮 食橙食埋橙皮
我代佢係呢度向大家道歉一聲
人地叫 king of pop 到而家都冇人繼承到呢個名
有印象果時佢好似唔知咩事,但係會久唔久出黎露下面,佢每次露面cctvb6點半新聞都會播,係新聞時段播呀!!!
香港啫
05年嗰陣?
係都taylor swift 啦
打官司新聞
真。

開場到完場都keep住有人hi得濟

暈咗/心臟病發

Keep住有人被抬出去

一開波公司d老屎忽同我講

我仲話佢on9. 唔撚信

後面查吓原來真係
平心而論worldwide都係mj紅好多嘅 (利申mj死忠)

啲人講成日講到佢地死敵 水火不容咁樣
但其實好多故仔都show到佢地互相都好欣賞同尊重對方
尤其是Prince真係對MJ冇惡意

早兩個星期係Prince死忌
幾年前Prince又係走得好突然 對我好震撼
1958年出世嘅三大巨星得返Madonna一個
所以心境其實都好影響壽命
我有諗過果啲人係咪high左野先至入場
有句歌詞係 "I said something wrong"
嗰陣班入面有個同學叫Issac
唱到呢句嗰陣我地都會望住佢
好鬼無聊 但嗰陣嘅快樂真係好簡單
都一定有。我估分分鐘有拆家

帶埋入去。一路開場一路散分貨
有冇諗過幕後主腦係台上條撚樣
大家唔好再多謝我
自己都係MJ迷 整呢條片本身都係我好想做嘅事嚟
反而係我好多謝好多謝你地肯花時間俾我同mj
冇你地睇 整得幾俾心機都冇用
Love you and thank you
唔記得了,淨係知電視新聞一佢露面,cctvb 新聞就會報導,持續左一段好長時間。
果個年代
3個MJ都勁到黐線
625 趕唔切咪 829 出囉

我是來支持巴打的
https://youtu.be/QrOGJR3Uzyo

巴打有冇聽過呢一段?
《Ben》可能唔少人都聽過
但呢個version應該早過最後發行嗰個version錄
仲未變聲 把聲好好聽 我真係覺得係天籟之音

好聽到我第二日即刻播俾我女朋友聽
佢唔係mj迷 但都第一句就話好好聽

聽得出係有巨星潛質
但嗰陣我仲未出世 好想知嗰陣啲樂評係點樣預測佢嘅事業
有eminem ladygaga同rihanna個個年代其實都幾正
段片整得好好呀
你一定做左好耐準備
多謝巴打
你一直都好支持我 在心中啦巴
好多謝你 今次我地一齊撐樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞