究竟當年Michael Jackson係紅到有幾誇張?

984 回覆
786 Like 13 Dislike
紅一年嘅 個歌好撚屎尿
搵唔搵到人演 Michael 呀
我身邊都淨係識一個00後鍾意,不過好彩你哋呢班知音人
有呀
嗰陣仲話個導演會將MJ啲兒童負面新聞都放埋出嚟
所以先嚇到我即刻9秒9整好平反條片
費事出到街又冇野幫佢平反
唔係講笑 係真係關事
你怕醜
但真係講得好好
其實我都諗到呢個問題,MJ個樣同啲舞太特別,應該好難搵人扮到佢,但係其實我好想啲套戲拍得成,等多啲人可以重新認識MJ
Navi演Searching for Neverland真係做得好好
自問咁鍾意MJ,睇到一半都有幾幕唔小心當咗Navi真係MJ
不過如果係講負面故事,Navi應該唔會接
最後乜水
邊撚個
但係我比較想知套戲嘅立場係乜嘢,究竟係講佢有做定冇做
我身邊都唔多
呢個post令我又識多咗一位米粉朋友仔
我地一齊推呢個po
兩個幾襯
有冇屌過
好!我哋一齊推爆佢
咪癲啦
呢啲又係冇得中立
個立場稍為偏向一邊少少 觀眾一定已經即刻察覺到
所以好考功力
不過睇嚟十劃都未有一撇
希望個導演識諗啦
趁夜晚人少少宣傳下
其實我整過兩條MJ片㗎
不過第二條就MJ做配角
得22分鐘 只係平反片嘅1/3

大家訓唔著可以合埋眼當聽故仔咁
我揀啲音樂都係純鋼琴純吉他 好舒服㗎
已經喺連登po過第3,4次 所以趁而家人少少先po啦
https://youtu.be/tH4MvwQ6ezo
無ariana grande咩
我仲未考完試,考完試即刻睇晒佢
考試緊要好多!!
放鬆啲不過! 隨時上嚟搵我地傾計
我記得佢no 1單曲好似唔係得好多
兩個年齡唔係有差距 姐弟戀
日日瘋狂中出黑絲
每次好灰果陣就會狂loop MJ 首 On the line
諗諗下佢首歌佢把好溫柔嘅聲都陪伴咗我渡過好多唔開心嘅日子

Miss you much, Michael

https://youtu.be/LVLt7D1GtJ8
成日係NBA 見到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞