究竟當年Michael Jackson係紅到有幾誇張?

984 回覆
786 Like 13 Dislike
有一年係英國/mj死忌
同fans一齊睇thriller live tribute
勁好氣氛
但到而家都未睇到mj one
當年Michael一take 錄完音之後諗住就咁直出街,點知聽完個妹送過去嘅版本覺得太好,自己嗱嗱臨再錄過。然後錄MV時又鬥邊個快啲練起隻舞,邊個跳得好啲。真係勁sweet!
我多數係訪問+ 各個時期的相
冇你咁全面
有冇特別鍾意邊啲相

佢的fashion sense都好掂
佢就算係上庭都套套西裝超精品。

我都覺得佢出庭啲衫好靚
個設計師真係好犀利
根本係fashion show嚟

我電腦齊哂佢每日出庭嘅新聞片
真係有細心研究過
曾經諗過剪條片係剪輯哂佢每日出庭啲clips
事實證明冇表情就係最震撼嘅表情
Nice to meet you too
我都係禁禁下先見到依個post
聽講贏左之後 Michael 唔要啲衫 因為嗰段時期係佢唔好嘅回憶
呢個真係冇聽過
不過如果我係佢都唔會想keep
一來本身MJ著衫又完全唔係嗰個style
二來佢幾個月官司都冇re-wear過
如果再著返 就代表又有大單野
如果冇2003嗰場官司 可以睇到皇者回歸啦
原本第二日就拍Michael one more chance嘅正面shot
準備左咁耐嘅回歸就咁就冇左
嗰啲衫好似係fans送俾佢
依個時期係成熟穩重型
sony 要佢簽50場 太harsh
個時都50歲 仲要周身傷
但佢後期都有債務問題
冇得揀 mj用錢又係好闊綽個d黎
官司前兩年搞咗場單飛30週年
官司後三年出咗隻Thriller 25
佢嗰幾年好似都想搞啲anniversary性嘅活動

04年係Off the Wall 25週年
如果冇官司 可能會有歌聽
我最鐘意mj 93年-95的造型
長曲髮+you are not alone個期都正
但成日有人話似dodo姐
長曲唔係人人carry到
呢個era係my fav嚟
好型 好有星味 好優雅

嗰時佢都話想將舊嘅歌remix
最最最心痛係
如果冇官司 我地可以更加容易同Michael見面
嗰時佢想整個新嘅網上fans website可以令fans可以同佢互動同局部開放Neverland俾人住
次次有大project 1993年Dangerous Tour ing+ 拍電影
2003年MJ宇宙項目 回歸計劃就即刻有咁大單官司
真係好巧合
睇番佢保鑣寫嘅remember the time講番佢最後嗰幾年嘅生活 真係好sad
之後拍埋電影 好好好好睇 每個演員都演得好好
Nice to meet you
我睇電影版 睇到好心up
身邊冇咩可信任的人
好煎熬其實
整片需要 我而家睇緊09年追思會
睇到kobe同magic嗰part
先突然醒起Kobe都走埋
時間帶走左好多嘢
我仲味敢睇
但唔包括愛
比起對上一次睇 覺得自己更加鍾意咗mj
睇到一半我當咗navi係mj
真係每個都演得好好
亦都好寫實 唔會過化美化/掩飾mj晚年嘅生活
仲記得佢老豆好耐之前提醒佢小心啲人 Michael仲話They are kind,值得信任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞