[寒衣入櫳] 經典男裝、西裝、皮鞋、皮件討論區(42)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
岩岩碌Instagram story見到啲sponsor posts,香港某兩間寄生蟲級別既鋪都真係幾撚唔要面

(唔開名純粹屌下)
關唔關anthology件tee周街都係事
其中一間係未 鳩?

呢間廣告都真係好撚多
其中一間係未 鳩?

呢間廣告都真係好撚多
心領神會啦大家,我只係諗起中國人同猶太人做生意既分別,普遍黎講香港人做生意其實都唔差得幾遠
等睇中國人喺淘寶賣件tee
其實件tee係幾好,同埋so far都好少似佢地咁用pure cotton (有啲鋪溝埋啲羊毛cashmere ,盞更加快殘),我自己都幫襯左三件俾自己著。講真要抄唔難,但搞到件事咁撚肉酸真係做唔出。
係幾好J 其實都想買返一兩件但tee嚟講真係唔平 利申冇去過佢哋舖頭淨係睇過website個美金價
某舖仲要係pre-order嚟 真係好肉酸
唔止膊頭啦
有次佢話新加坡有間野抄佢地件lazyman jacket
係咪差唔多既事
新加坡咁遠就算啦
新手如果想做條linen褲,巴打們會建議db 定bt多啲?
其實差唔多,只不過兩間做開唔同style
其實唔係好明係點唔同,睇相唔係好識睇
都係想做黎去wedding,平時番得下工
褲區別仲少,BT會同你做的手工位俾你睇下,不過同樣嘢DB都可以做到
咁是但試一間先
我以為你已經麻木嘅添
所以都係得個屌字
著完一日半之後我想大聲宣布重磅Linen 黎講Solbiati隻Art Du Lin 世一
有冇promotion
無,純粹我做完俾自己覺得正分享下
邊度買到?師兄有冇介紹?
比較出名既鋪應該都會有版,陳記一定有,我度有,Prologue同Anthology 應該都有,其他唔清楚
唔該師兄,呢隻做短褲有冇得諗?
嘥咗啲 btw咁岩今日我朋友上黎搵我食飯又係著art du lin,真係drape到番工都無問題,唔皺咁滯(linen黎講)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞