[寒衣入櫳] 經典男裝、西裝、皮鞋、皮件討論區(42)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
如果趕住用,Drop93 個d pre owned William yu 抵唔抵買?定ring jacket?
RJ 啦 人地專係出RTW
岩大部分人身型

當然有錢上bespoke最好
人地趕
趕住用既suitsupply最好
連改兩日-三日起貨
仲可加急

Fresh Grad個陣急用入左手
到而家都偶爾會著既….
c hing唔覺得就算係Meermin 都好睇(比例,材料)好多?
Ofcos la
但呢個牌子sogo先899
Meermin 差唔多double
不如買Clark’s算
做左野就買好d
未做就買平d

睇得出係學生既
其實你著咩都冇人理
唔洗為買而買
橫掂你都接受到pre owned ,冇必要限死ring jacket 同 William Yu二選一. Drop 93都有唔少半價二手jacket,揾日上佢果度,試下邊件嘅版型/style啱你心水仲實際。其實又唔洗點睇係咩牌子,著上身舒服,隻色OK ,咪買囉😂前面有師兄推介suit supply,都係一個好選擇。睇你自己想點

件jacket 好正
哇,你話Meermin 貴,小心啲人屌你,c hing 真係後生,高登時代開始啲人都知西裝post啲人惡

我就覺得你去咗馬莎睇下囉,應該仲平,再唔係著住中學對鞋先都冇乜所謂,唔駛幻想香港工作場合有咁多衣著要求
So far都無人屌佢呀,但佢要既答案page 1已經答左
呢個價位 款岩就去馬啦
驚驚地
我唔係話佢貴 係話佢比另一個牌子貴姐
連出到patrick係連登都係得3個負皮 無得救
屌都廢事
有故?
馬沙絕對對得住價錢丫
我覺得呢個款啲pleat袋好似有啲多餘
收到email
drop93 今個星期六 買鞋/褲/accessories再有15% off
可以去睇睇
我話呢度無得救
25k 買mk 野
去旺中2.5k 搞掂啦,都係窄短condom fit za,最多整個紅白藍章
認真拎25k 去armoury 拎住alan see張相黎執可能ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞