垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵

1001 回覆
1691 Like 20 Dislike
期貨基本概念
tui
https://lihkg.com/thread/1744158/page/39
https://lihkg.com/thread/2103564/page/38
做foodpanda做到以為自己好有學品
唔好彈一句死全家就以為好撚威啦
我幫襯你 我係一個顧客
你叫我落去做一個月
了解下再屌
我憑咩要做?我點解要做?
sorly 棟樓我賣咗俾另一個
一係下個新盤我幫你 hold 起佢?
岩啦, 唔夠人講就起人底
做foodpanda就唔撚可以屌你
講道理要睇人背景
我地要代入林鄭既諗法
佢都好慘嫁 唔好屌佢啦
想知多d
做 B2C 生意又唔想處理個 C
真係好大想頭
真 啲人同覺得好合理 調返轉傾好咗1000萬 跟住樓市跌到得返800 業主都唔會打嚟同你講平俾你啦
https://lihkg.com/thread/2431368/page/1
仲好意思話人講野1999
開口埋口死全家
你表達能力都真係幾撚好喎屌你老母
可以點?
退返市價張單?

請賜教
錯啦
是咁的

先生
你落左訂個單位比人高價買左
你個訂我就唔退比你嫁啦
一係你嘈返幾個月 我就可能退比你
一係你用舊訂金買格黎個區啦
真呀 做返一個月特首先
如果唔係都唔好屌林鄭 佢都有難處
報消費者委員會啦
我同意唔駛扯到去黃藍嘅
但 run 鋪頭 run 到拍賣所咁真係得啖笑
你係文盲定智商有問題?
以前曾經做過嘅舖頭前輩講過有機會要陪訂價兩至五倍嘅價錢俾人
飛馬班契弟定哥哥
你5P過黎??
識玩加上唔等呢幾千蚊洗 對方又咁串應該玩大佢
報狗(詐騙)報海關(商品及說明條例?)
報消委會(單case唔合理要公諸於世)
就當你落訂嗰陣冇講幾多個月先有貨?
合理客觀環境等夠半年好未?
半年都冇貨直接擺上小額錢債
支持搞大佢等哩間垃圾收皮
所以一開波講幾多錢係冇用。其實變相呃人落疊。

如果間公司同Supplier訂咗貨,大家簽曬合同,個來貨價又點會變。

如果變,即係本身冇同supplier簽約。

而佢出價叫人落訂嗰個數,只係呃人落訂,收集啲本金去買貨。變相自己用好低成本去買貨。再賣貨賺差價。

一開波落訂嘅人,就好似樓主咁,頂唔順收返訂金。間公司都仍然係賺。

好心做生意就均均真真,咁做真係冇回頭。
好想睇下 Matthew /林仔等人點解畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞