垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵

1001 回覆
1691 Like 20 Dislike
教佢串人/派膠之前hide曬自己profile/開假ac先
呢個同玩具界都係一樣, 奸商慣用技倆
推到有苦主肯行頭企出嚟先再講啦 香港人講就係威係勢
你有冇腦有巴打受害唔可以推到佢收皮?第一日上連登??
乜撚公義cctoy膠上腦
網店其實同個D IG Shop 咪一樣, 我買嘢一定只揀有實體店, 一係就amazon. 比左訂成幾個月都無又真係慘D, 比著我等2個月就放棄, 好彩自己1月尾個時高登$17000買入3090單卡, 見依家又無貨又咁高價又要砌機真係....
我今日前半個post對你飛馬電腦都算係咁呀
我又冇人身攻擊你
又冇拉其他人落水
又冇屌過Matthew哥
結果唔撚回應
依家喺度逐個私底下PM啲客
問人萬五蚊要唔要
你老母咁大間公司做嘢成隻過街老鼠咁唔見得光?
屌你老母飛馬電腦死乞兒過街老鼠
點會仲回應, 無可能啦
ROG-STRIX-RTX3080-O10G-GAMING
DP 8999, SRP 9799

TUF-RTX3080-O10G-GAMING
DP 8100, SRP 8899

不過返貨好撚多難食嘅骨(利申:做腦場)
訓醒仲見你推緊 支持
開頭啲打手仲想 spin 話炒車
而家epc仲spin緊
你估上次件藍屍9up咩
開post個意義咪集合苦主囉
唔係呢啲Po真係理撚得你
飛馬問心無愧唔洗PM人15000蚊要唔要卡
Ignore 咪得
呢間好似係熱狗黎
想問吓遲啲大貨返係咪就唔使食咁多難食嘅骨? 有冇機會去翻DP?
所以你又唔係為左公義 咁...又討伐d乜...
係呀對你來講冇意義㗎你可以離開喇
我明白 我呢度先向你為左我之前公司唔完整既 做得唔好既地方道歉

不過我都真心希望 如果再有機會我都想向你證明

黎緊我會有新網站 希望俾到更好既購物體驗你地
佢依家最多咪搵返哂落左訂嘅人退哂所有訂, 回應點都唔會架喇
BTW 其實我唔明個flow
明明賣礦卡飛馬都係quo 3070
炎上就係3080
賣礦佬冇派貨好似係兩回事
定係我miss 左d 咩
push
你入到黎晒講埋啲無意義嘅嘢
配張圖咁樣跟住鳩噏兩句
不如分享吓你對飛馬呢件事嘅處理方法有咩睇法?
一齊討論?
退錢噤幾個制就算真係著數 又唔洗蝕賠俾個客
想問你哋今日WhatsApp係咪唔覆客
今朝九點幾搵咗你哋 到依家都冇人應我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞