垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵

1001 回覆
1691 Like 20 Dislike
真 電腦鋪都比人撚緊
喂訂就識收,風險就唔使承受?
無諗到XXX係電腦鋪責任,電腦鋪自己承擔返lor,憑咩要消費者承擔
咁呢啲風險係咪舖頭應該自己承受?
包賺錢包生仔㗎?
咁如果一早講咗唔鍾意你可以唔落㗎嘛,依家明顯飛馬咩都冇講就收人訂,苦等4個月再加價樓主先㷫過火屎,如果一早講明一定冇而家咁嬲
咪就係,有咩事就搵着啲客嚟搞,做生意做到一啲風險都冇,咁撚好做既咩
開口埋口就死全家
屌你老母死番出嚟未
兒登
試下如果張卡跌左一半價,我同電腦鋪講話cut單收返訂,睇下佢睬唔睬我?
消費者要承擔風險,電腦舖就唔使?
屌米嗰單記得
但未係好大誘因
訂咁耐乜都無
好彩舊年貴少少都好
7000尾入左3080 tuf現貨

難怪全港都無卡
礦工有demand
上游再渣緊supply

咁好搵
唔差在轉行 飛馬礦場
繼續批鬥啦連登仔
試下自己去做一個月
了解下行情再屌
屌客不了
你真係on撚9
而家你開鋪做生意 人地落單 你應承佐人就有義務去比貨人架啦 做唔到就唔好接訂單

家陣我仲要諗埋你有冇錢賺阿? 你賺到錢會唔會分d比我阿?
其實要Focus嘅位唔係淨係有冇貨派
我知佢一定唔會7899比到我 因為來貨貴左係咪
所以其實我都有問叫佢比合理價格我
係佢既商業手法

1.冇提起過話派貨比切砌機優先 都比唔到證據

2.價格含糊 顯卡價格一直提升嘅同時
完全冇同顧客溝通應該之後價格點樣調整
如果唔係就會變咗賣海鮮 飛馬話幾錢就幾錢

3.貨物情況含糊帶過 問嗰下淨係話3060有返過貨
如果唔係我自己上網見到佢砌機其實有3080
冇人提既話
咁係咪hold住客人啲訂金有得佢哋繼續等?
咁樣算唔算詐騙
氹你轉件
俾舊件你
收咗訂要交貨係天公地道
俾你講到皇恩浩蕩咁
所以我就覺得你搞掂晒之前訂貨嗰啲客 用返單嘅價錢俾返人哋之後 你之後鍾意點炒係你嘅事 冇人會覺得你有咩問題
飛馬拍賣所
連登仔係咁架啦屌 講事實會比人屌
再唔係就鬥黃 咪起我底睇下囉
點解要連登仔幫電腦舖諗埋佢地難處先,舖頭點艱難唔使消費者要考慮既野黎ga喎

消費者理應剩係要知落左訂=會用呢個價係有貨既時候收貨,如果唔收貨就殺訂,就係咁簡單
睇返你啲對話其實飛馬都肯退錢架
咁咪退訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞