垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵

1001 回覆
1691 Like 20 Dislike
冇貨退定其實唔係天公地道 只係你哋合理化左姐 你同人簽約都有一樣野叫違約金 你同鋪頭訂嘢張單其實就係一份合約
所以收訂金咪柒
唔屌得架
你都on撚9飛馬當客係波咁踢 踢撚咗幾個月 hold實話唔入就唔入 球證 旁證 足協 足總 足委 都係飛馬人 係咪玩撚曬呀宜家
一味識得話人地語氣,話人屌佢,人地認真challenge佢商業道德問題就唔答人
退訂應該頭一兩個月做啦
冇貨應該 keep 住同個客講
問個客轉件定退訂

四五個月後俾人屌先肯退
仲賴代理賴行情
冇心對客咪轉行做炒家囉
拎埋客啲錢炒演唱會炒車位囉

不過代理又炒卡
供應商又炒卡
講炒又唔撚夠人炒
冇晒存在價值
佢屌人就唔識行情呀嘛
四個月都唔交貨
邊個違約?
個個月都話有
個個月都唔交貨
Push
收皮啦弱智
飛馬搞乜(3)支那飛馬電腦將手足客戶資料送中
https://lih.kg/axOQEhV
#64 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

屌返客轉頭
屌你老母諗下買賣個邏輯先啦

係價高者得就咪撚收人訂金啦
直接話唔撚賣畀散客
全撚部賣畀礦佬啦

依家係客畀撚咗訂金
你有貨都唔出畀客
走去出畀礦佬
咁啲訂金咪即係零息貸款
借撚埋錢畀你做生意
有咁撚着數嘅事
當普通消費者係提款機?

落訂嘅意義係
我畀舊錢你
買方要承諾有貨會找埋尾數
但賣方都一樣要履行合約 有貨賣畀買方

我都未講落完訂會加價呢樣嘢
依家係邊一方唔尊重買賣合約精神?
1月1號當你訂A產品1000蚊 明碼實價
2月2號交貨前 唔好意思呀我地來貨貴咗要加價先俾到你
喂屌你老母你做生意有咩風險我做客唔包㗎
我買完層樓 樓價升咗 我又要回水俾發展商?
收皮啦 弱智仔
改名做飛馬拍賣場咪一天都光晒
講閪咩
同你自己利益有關, 咪又係企係建制霸權果邊
你連資本社會下既公平自由貿易都未識, 學人反共
俾你革命成功, 咪又係搞另一個共產極權出黎
去圖書館借本書, 睇下資本市場期貨概念, 公平競爭先衝出黎
唔好一句彈埋黎價高者得就以為自己好岩  
最好係佢來貨平咗 一定係賺小啲咁平賣俾個客添
你再講
人地個拍賣所圈子又笑鳩你㗎啦
成日話要代入人地到諗
屌你
我落去買餐飯係咪要體諒個老闆豬肉貨價貴左

無本事就唔好開訂
咁來貨價平左 你會唔會平返比個客呀
答我啦

一係你比人落訂既第一日就講明
如果來貨價貴左 到時比客人選擇加錢定退訂
依定有貨又唔比人

姐係 你用緊個客既錢黎訂貨再賣炒價比其他客
然後你想拖到跌返價先出比個客

你叫我地代入人地到諗
佢間鋪搵到錢 係咪要入舊錢落我銀行呀
落去太古城, 同業主傾好左1000萬2房
俾埋細訂大訂
跟住業主話sor9ly, 依家層樓出面升到1200萬
我退返訂俾你, 取消買賣合約, 一切都冇發生過
唔好以為我誇張
黃金高登同電腦網店做緊同樣既野, 點解樓市唔得
有錢唔賺係咪傻撚左
咁撚低質唔好學人做打手啦
唔識你 點知會唔會8000賣完比你放上肥花賣15000
梗係自己LAAM
Follow 得好 有交帶 係做舖頭好需要嘅 之前未有礦業+肺炎 帶返起電腦業根本就差唔多死得7788 好返啲又串過馬撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞