垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵

1001 回覆
1691 Like 20 Dislike
根本唔會有大貨,返親嚟都係得一兩張(可能我哋舖頭仔啦),3C同大嗰幾間網店分貨係會比較多,一次10張左右...

SRP就算切機都唔會跟呢個價
我舖頭砌ROG都萬一,因為啲骨真係幾飽
悠二掛住聽陳慧嫻
我幫你屌柒佢
見你個網3080大部份都係under 1皮
到底飛馬要幾撚仆街先會叫人換貨仲要成萬5
今日公司本身真係冇開

但客服同事如果得閒佢間中都會覆

聽日佢一定會覆到你
樓主想撚狗?我直接block左佢
樓主明明訂咗張3080, 本身有貨就應該用原本傾好個價錢俾樓主
但係飛馬而家喺度問人3080 $15000要唔要
明白 thankyou
好撚市儈成件事
油耳堆3080 一皮有找
非打手,良心角度去討論
呢條友就真係似打手喇
都唔知入嚟噏乜鳩
所以咪不斷推POST想睇飛馬仆街
飛馬上次柒完,點會再自己出手
數期都係申請嘅啫 公司成日唔找數咪申請唔到
打開門做生意,收咗個客訂,就應該鎖價啦。
邊有可能來貨價貴咗就話要個客俾差價/退訂,自己賣期貨要個客食返?咩道理.....

樓豬應該搵海關投訴,打開門做生意無可能係咁
咁佢唔係比full paid 訂
比$1000 係到貨再問價又算係飛馬既玩法
如果果陣accept 比訂咁算係默認左玩法?
咁未叫有貨唔派
佢都係到貨問完補尾數
只係佢賣得貴姐咁
要check 公司背景 唔係你講就係
我知入貨貴咗所以我都冇逼佢7899嗰個價比返我
我話俾個合理嘅價格我
佢話萬五
咁屌你啦講閪咩
咁咪即係幫人借貸手段。

不成功不收費。

我已經成功幫你申請,但人地唔Approve。所以我地係會照收錢。
飛馬覺得合理
飛馬搞乜(3)支那飛馬電腦將手足客戶資料送中
https://lih.kg/axOQEhV
#64 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

上年已經臭左
佢一月唔係話貴300但你冇accept咩
所以我話如果佢一直keep住有update佢啲顯卡啲價跟住個勢一齊上 我係覺得冇問題
咁啲客知道幾時開始貴咁自己可以退訂
你依家冇方法俾人check就喺度白等
結果個客一問就萬五蚊
最弊你自己個CS又唔會主動搵人
樓主有po 貴300 但唔accept 1 月份
打開門做生意承受唔到風險就唔應該收客訂,收咗訂就應該俾返之前傾好個價。
呢個世界無必賺嘅生意,收完人訂但又唔想做蝕本生意?
飛馬咁樣做誠信好有問題。
12月8號訂喺7599
一月加到7899
3月24 15000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞