垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵

1001 回覆
1691 Like 20 Dislike
法X買野真係好正
https://lih.kg/2427194
飛馬仆街啦推到你收皮
個時法奧出事俾人屌鋤dee連登仔就話其實飛馬幾好 cs好有禮貌乜乜柒柒

而家到飛馬俾人屌就覺得真係法奧唔錯

講個笑話 連登仔一個二個唔知個市場個玩法係到衝出嚟柒 真心講句如果你係正正常常唔係閪客嫌三嫌四都唔會唔出俾你啦笑撚死
依家d卡炒到咁貴,真係賺到佢地發夢都識笑,使同你講信譽?
其實可以兇返佢,之前中央田都有差價問題到最後搞大咗一樣要屈服,區區飛馬你一話出信告鳩佢,瀨屎都似
飛馬搞乜(3)支那飛馬電腦將手足客戶資料送中
https://lih.kg/axOQEhV
#64 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

飛馬會屌客都叫好?
比錢仲要求你出
只信T記上年尾幫襯T記 訂咗張ROG 3070(砌機plan)張卡收5899 今年1月中就收貨
自己上飛馬個網睇啦佢時不時都會出幾張可單買卡咁又睇唔到?又話佢唔派貨?打手都唔好打得咁出面啦

利申: 前個禮拜先單買左張3070
如果我嗰陣識預知未來咪會揀msi囉
飛馬電腦係屎家軍成員
我仲以為今次訂卡又撚狗
心水清
市場個玩法係點?
即係我落咗訂但最後就係價高者得
最後都冇派貨 求其出個post咋
根本就可以告商品說明條例
咩叫市場個玩法
你標價我覺得個價岩咪買 咪落訂
我買野之前仲要代入你個行黎諗?
佢個市場玩法就係撚完狗再屌客

飛馬搞乜(3)支那飛馬電腦將手足客戶資料送中
https://lih.kg/axOQEhV
#64 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
pish你喺飛馬落訂人哋訂貨來貨價都高過7499/你訂啲個價啦 佢同代理攞貨仲要食骨係咪要人哋蝕錢做俾你
你攞3070同3080比?
咁3060都有添 大家都三字頭
你揾單買3080比我睇囉
我又係邊間既打手呀講嚟聽吓啦你咁醒

你單買到張3070關我呢單撚事咩
九唔撚柒搭八
終端
大佬唔好放俾礦佬
再咁掘法香港無窮人架喇
我比左錢訂仲要上佢網部住等佢出單卡,咁我比訂做乜9
加句單買到有說服力啲?

利伸:前個禮拜先係飛馬單買左10張3080 rog ,所以飛馬絕對無收埋啲卡架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞