垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵

1001 回覆
1691 Like 20 Dislike
一陣佢告返你無放債人牌照號碼
佢攞到giga貨
講真當時你如果收足錢,出哂單就應該跟返當時個價,呢啲係信譽問題,你話成本升哂,依個唔係客嘅問題,你咁驚當時就唔好收足錢幫人訂,點講都好,應該好多人以後唔會幫襯佢
諗住同朋友夾件砌 單買冇希望
未知邊間 中田掛 有冇推介?
但係法X張高達3080好似萬二?
油耳蝕錢賠返比個客依啲係應該,講真,收得訂,仲係收全數嘅話,無可能加價,如果海鮮價我洗撚訂,不過依家啲公司都冇咩信譽可言,遲早搞到所有人去美森訂
樓主好好人
simple contract
唔洗under seal 只要口頭講過就已經算合約

不過預訂無講到明幾時有貨
又真係吹佢唔脹
其實如果收完訂之後呢批訂單照舊有價錢比係最好,之後就訂一個日期幾時既單開始改高價錢,我相信如果呢批舊單你同班客講話因為成本問題要貴翻少少,應該都有好多人會體諒
有冇巴打教下Amazon搶卡點work?
係咪要睇住呢啲YouTube live stock去搶
https://youtu.be/GfyJ5XBchoQ
我估真係3c1j呢類大鋪會好好多,起碼唔會好似網店咁中意點撚你就點撚你,法記就真係唔建議啦,見到班連登臭串打手就想嘔話就話有連登客服,實際上你黎開po會預比佢地咬你一輪先
唔會夠啲bot爭
我擒日試過一輪,係得啲6xxx rog 6700xt禁到
基本上3070 一出就會被bot 秒走
認同
平都唔好屈服,落腦場啦
飛馬點解做唔出?
成日話代理要你食骨 好慘 但又唔講代理有數期又唔使即時找數 ,平時攞底板加CPU有平 ,a+b+c package 有平 ,買5送1 買10送1 果D 又唔講埋出嚟 影張invoice 出嚟睇過要食幾多野
飛馬今次真係一鋪清袋
好心個林仔又肥又柒又唔好係咁衝出黎拎存在感啦
回應到未呀好似藍絲狗咁輕曬機
淨係敢cap圖笑上面啲巴打唔敢撩我?屌你老母

飛馬三寶

就咁留低一句黑店我自己就幫襯過 價錢都對比過法奧 就平啲既 我係電腦白癡 好多野都唔識 所以咩都問一餐 但係佢會逐個逐個答 仲要詳盡 而且唔會答到好西 亦都唔會拖好耐先出到貨 唯一覺得麻麻既就係間鋪好遠
係呀你就係做左啲咁戇鳩既野
仲開多張單比佢同代理拎貨tim
飛鹿拜鳩拜
支央田 邪都 匯信 真寶 四間問曬再格價啦
到時又會出嚟呻腦場已死
唔支持本土小店
飛馬,vg,林仔 : 腦場已死 夕陽行業
暫時飛馬 林仔 vg都仲係0回應,粒花生穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞