垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵

1001 回覆
1691 Like 20 Dislike
佢班撚樣小圈子相關既麻煩見字全部封殺咪撚幫襯
做埋啲仆街野仲理直氣壯
人地話唔會講
咩0回應,喺facebook圍緊爐串柒柒啦
https://www.facebook.com/groups/OCLAB/permalink/1158225014624955/
我budget 7000,佢問咗我需求之後變咗做5000幾,寧願唔賺錢,cls
人地話要講喺 patreon講
你無課金,無得聽
唔係幫油耳講說話
但係成日都見佢賠呢樣賠嗰樣
3090 開心使用中
樓主要我放俾你
如果佢真係咁樣做到又無乜野可以屌既,我會讚添,不過我唔知真實情況係點啦,因為我都好耐無係法記買過野,不過佢班打手真係好肉酸,同埋間野做野確實拿西,一日油耳唔令佢地收手或者改善服務程序我一樣會反
有咩回應
一句車埋黎 兒登仔 垃圾

之後就一班跟尾狗應聲蟲跟住爭住奶屎眼
事實黎

我的確係跟足我起隔離post所講既做法

我都承認我公司有唔少甩漏

客服而家已經再改善左

出貨都同樣係

我都好唔想見到有人上黎投訴我

最唔想見到個個係我
小咩店
根本就係幾大代理揸大旗
啲貨話唔俾你就唔俾你
個價佢又係睇人開
細鋪自己一係攞唔到貨
一係攞得貴過人
搵大鋪拆貨你哋又話跟藍店搵食做人契仔
賣得貴過啲老牌街鋪你班撚樣又話人貴
根本香港電硬界就一潭屎水
識嘢唔嫌煩咪自己森林買囉
唔識嘅買廠機啦

想問飛馬肯回應未
我都唔預你會賠任何野架喇
你最少出嚟道過個歉
同埋退返訂比其他所有訂左卡嘅人啦係咪呀
成日都唔出聲
點會唔賺錢
你個筆直都係啲文書機
需求低先體現唔到分別
但對鋪頭嚟講
越高階越靚嘅貨水腳位就最小 冇discount空間
相反越平越cheap嘅貨來貨平 仲有回佣食
Overall平唔代表佢哋賺小咗
上次屌米件事都未覆啦
肯認衰係好事
越高階貨水其實唔會最少,quote價通常計比例,例如一件貨利潤10%,越高階越貴係通常越大利潤,例如rtx3090
唔撚會覆架啦
過幾日丟淡咪無左件事
唔影比你話影會斷貨
logic 上可以點做
講你又唔信有個br 咪問到代理拎呢d 資料囉
原來唔止我買係咁
仲以為係唔好彩
又話確認晒又乜又柒
隔一日又話冇貨要訂
訂幾日又話訂唔到

過一次only
搵個祭旗先
Jeffrey Chan小朋友,你老母有冇教你做人唔好咁撚串呀?
現實見真章?仲問父母拎緊零用錢知唔知乜撚野叫現實
2018年小學畢業即係讀緊中三左右工都未返過講現實
而家哥哥教你隔撚住個mon就唔代表可以亂講野
至少唔好咁撚柒比人知道埋你毛都未生齊先啦
我係你見字就hide曬啲相佢深潛算啦
見你咁細個畀足面你同你既朋友仔唔貼full size相啦

我每次㩒入去呢個live都淨係見到out of stock
不過細鋪隨時要cod 如果你新開可能cash flow 就緊好多
我諗飛馬唔算細應該都有14日
飛馬 林仔 vg都係搵錢姐,搵水魚好正常
不嬲都對佢冇好感
啲價錢貴咁多 我自己落腦埸買唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞