垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵

1001 回覆
1691 Like 20 Dislike
點比人搞法?話說呢間野係咪試過ig落廣告,好似有見過
Link?
唔係哥哥,應該要叫呢到班叔叔
你唔講呢句都唔覺原來自己老左咁多

扯開左話題不過當幫手推post啦
腦場都係18k咋嘛
飛馬搞乜(3)支那飛馬電腦將手足客戶資料送中
https://lih.kg/axOQEhV
#64 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

自己bookmark喇
咩都係佢地岩
我地錯哂囉
咩V仔 咩林仔 同佢有關都唔幫襯架喇
唔會click 佢地channel 我自己做起
其他人做唔做 唔關我事
佢地繼續扮高尚 扮電腦專家囉
睇返上邊 有人話黑店改名
所以我唔明呢個POST有咩意義
講完
個意義就係飛馬做生意冇品要討伐佢
對比飛馬條陷家剷油耳算係一個唔錯嘅仆街
笑撚死
商戶自己錯判形勢要個客食
商戶開比人訂又唔敢承擔風險
明明炒完啲錢夠賠訂 冇把柄可以收兒登仔皮
回條撚咩 柒撚到潛哂水啦
笑撚死 靚仔到丫
人地話要課金先有得聽啊
你仲唔課金
風險客戶承受 拎訂金同代理出單 unun腳就有錢收
我喺度預言係睇到最後有幾多苦主夠團結圍埋一齊
報狗詐騙 報海關商品及說明條例 人多先有用 人少理閪你
乜撚柒野道理呀飛馬電腦
我好聲好氣問你咁多次
你有貨都唔撚同我講
靜雞雞派撚晒比砌機先
依家又要死死氣逐個逐個客問萬五蚊要唔要
你乞兒嚟㗎?
你一早全部退撚晒訂就唔會搞到依家咁啦
係因為你貪心呀屌你老母
博有啲客真係萬五蚊都要
又可以hold撚住人哋啲訂金先
屌你老母你而家逐個逐個先黎退訂都遲撚晒啦
你知唔知你嘥撚咗幾撚多客嘅時間呀
你估每個月走黎問你好撚得閒呀?
喺度比假希望啲客屌你老母
依家又唔撚出聲
出個post話統一退所有訂好撚難咩
係咪羞恥所以唔敢回應?
定係驚有啲客唔睇連登唔知道你哋啲柒野啊
死撚左佢算啦學人開live
課佢老母,屎家軍 r 課金

同埋第日個仔15歲就上網同人講現實見真章果陣,我都真係唔識教佢,鬧佢又唔知從何入手鬧
為左公義!! 我地要飛馬死!!
係,佢就係搏有啲客心軟或者本身有錢食左佢個炒價
唔洗再同礦佬DEAL慳好多功夫
樓主好波,真係諗清楚佢有幾仆街
你見咁多巴打keep住推post就應該知啦
我推post都冇錢收,何況今日放假
屌你老母
油耳都好你多多聲
起碼錯肯認
咁柒大間公司成日都唔撚出聲
私下同啲客講撚完就算?
你咁樣搞真係驚自己個朵臭姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞