垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵

1001 回覆
1691 Like 20 Dislike
$7899有張3080梗係收啦 開心到
如果張訂單有寫明限期
好簡單報海關, 商品說明條例已經入到佢
但依家灰色地帶係佢只拖不欠, 佢3年8個月後俾張卡你都得
咁就要民事去小額錢債, 叫佢賠償你幾個月冇卡用既損失
個官就要睇一張卡冇寫明幾時攞貨, 但係遲半年, 遲一年合唔合理先
同埋間鋪事實上係有卡, 不過唔俾人
如果你好似鍾山咁有錢請律師, 係可以玩佢, 但個官最多都係判賠幾千蚊俾你
應該唔駛報
去小額錢債填表伸請
之後寄告票比條仆街
兩邊當事人再上小額錢債度嘈再等官判

當然中間仲會收仲裁費不過贏到既話可以claim埋

好處係佢唔可以請律師黎攪你
入面已經有人護主
佢無撚得輸 過幾個月升就加你價 跌就收完價
仲多左筆訂做free cash flow
所以話樓主唔撚識玩
msrp 係US1099.99 不過冇乜可能呢個價買到😂
好似喺我有印象嘅時候已經係炒價
唔知要等幾耐先可以去返呢個價
21000畀你
你就想喇
小額冇得請律師
兩邊都要當時人自己上陣
如果升就加價,咁使乜落訂
無啦啦做咗銀行
個個都存款$1000落佢嗰度
同林仔飛馬度完新聞稿未?
咁把炮出po交代下?
唔知4個月
之後又有人砌機又可以俾哂佢地先,拖4年都得
姐果邊係得返終端
當中我記得G+個張垃圾gaming oc都要7499我都嫌貴寧願加少少上xtreme
如果跟香港呢邊SRP我印象整係記得豐澤online shop曾經有賣過下TUF 5499
btw 無記錯香港開賣基本上已經係7千中到8千尾, 平過呢個價錢係有d舖頭/代理有做咩限定優惠
咁好嘅post一定要share
支持原價呀,起埋比到compensation個客,個客條氣都順啲啦
到時第間就無聲出乜都拉馬飛去賴
想開間電腦鋪了
專賣顯示卡, 個個人收少少訂, 拎去炒幾個月股, 點輸?
好奇一問可以點做
報狗 : 懶理錄完口供話會查隔一年半載同你講查緊
消委 : 收到會跟進然後冇下文
海關 : 唔涉及水貨等唔調查
小額 : 哂時間和解退番錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞