垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵

1001 回覆
1691 Like 20 Dislike
食住花生等睇戲
睇呢個post update返個市價我都好驚張1080壞鳩左
唔想助長炒狗
到底你知唔知要食幾多骨先到手
有代理有自己賣夾野夾到傻
去廠可能2~5k 量炒價有機會訂到
廠係業主就真
以後唔幫襯飛馬了
好撚肉酸,佢地在明我地在暗
對人唔對事唔分清楚事非黑白同藍絲都冇咩分別
一係就成班都係既得利益者全倉都係卡炒緊大貨
VG,林仔:成班兒登仔圍爐取暖 我就係唔撚講
到張卡回落冇得炒咪搵舊單埋單囉
你唔買冇所謂 1000蚊訂我就殺咗先
殺完呢個殺嗰個 執執埋埋仲唔發達
好撚似啲冇咩logic既廢老嘈交一唔夠人講就發爛渣淨係得粗口
我就係唔撚講!吹咩?
即係幫你朋友認左有貨唔交比客自己收埋炒?
我屌你老母啦放心一定追擊到底

你睇吓上面facebook圍爐幾撚串
本來我兩三個鐘前仲話 飛馬>油耳
得啦,證明左我柒左咁我就成全你追擊到底
仆街啦飛馬
有無得係「辱罵」底下加多個「唔撚講」
呢個真
有錢唔賺咩屌你老母
飛馬電腦都係仆街黎
我既一句 永遠支持飛馬既無人識答

如果預訂 來貨價平左 你係咪會自動客人取貨個時 平返比個客?

唔係既話 你開得預訂 咪姐係你都係想有舊錢低成本 甚至0成本去訂貨
如果來貨平左仲可以搵多左

我理得你拎貨貴左定要食骨
你標得個價 我仲要代入你個邊諗?
無本事做預訂就唔好做
推到佢地仆街 電腦狗
都唔明hkepc點解會收留呢啲咁嘅黐脷筋傻鳩
話緊你呀X健林
利申 割一割先 隔離po好似有人爆料
我唔識礦工post個樓主
可能都真係有可能條友做鳩飛馬
但係我開post係純粹因為飛馬真係閪
其實睇佢地FB D REPLY都知係弱智黎呢間野真係抵狙擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞