垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵

1001 回覆
1691 Like 20 Dislike
招標賣樓就話 通常係豪宅會咁賣
普通賣樓咁樣畀人告到甩褲都似

一係就抽籤 不過唔係炒價賣
只係抽入場券
去茶餐廳叫碟乾炒牛河
餐牌寫$50

煮完出嚟呀姐同你講
牛肉來貨貴咗
依家要$90一碟

食定唔食呀?
條弱智仔仲意思講價高者得
已經退左訂喇如果唔係繼續返就係戇鳩仔
仲有得報?有冇其他人有同樣情況
你有心機起底都無心機思考下人地challenge你既野
開口埋口屌人老母,但又答唔到point,表達能力同思考能力都好好
收咗訂等同 freeze 咗份 contract
單方面改價格改時間
都係同個官講
T&C 告起上嚟其實係冇用
算唔算犯左商品說明條例🤔🤔
你碌番上去睇下佢第一次reply我就叫人死全家
challenge 我無問題
唔係一challenge 就叫人死全家
唔食想走 飲茶唔洗錢? 位位8蚊
食呀?食啦嘛?咁你快撚啲食 唔好阻住我張枱做生意
如果佢一開始願賭服輸,均均真真,真係訂貨價賣返俾樓主,我真心respect,以後砌機優先考慮
而家就......
樓主睇唔睇到
咁就可以去第二度買返張卡了

搵多幾個苦主一齊告
分分鐘發過飛馬了

學啲人話齋
有錢唔係唔賺下話
飛馬實錯撚晒
解條撚咩
法律大過店方 T&C
退左就好難了
不過都可以係到提醒其他人
唔好再成日落訂比d鋪頭低成本入貨
唔好理買咩 根本除非係大型連鎖店外
絕大部份鋪頭訂貨都係呃鳩人
如果個隻貨 出貨日炒起好多
d人就會扮預訂既客 要遲幾日拎
遊戲鋪最常見
試問 佢如果來貨價平左 佢會唔會平返比你先?
你唔好理佢住啦
理下其他巴打啦
佢地好興用佢地自己嘅行內人身份為市場解畫,又話咩市道唔好難做,都明白鋪頭點點點云云
係合約,不過退訂係terms,叫做足功課
Contract上佢無breach任何嘢

不過透過接客單同代理去拎卡再拎去炒算係scam緊代理,但要代理先告到,落單客告唔到
我記得係大專買電腦,佢到期未俾貨都要賠唔知1-2%嘅貨價。後面啲Term and Condition有寫。
退咗 WTF
賺錢機會咁就冇咗
太撚麻煩了
你係咪曲緊油耳飛馬打手屌你老母
我油聖人嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞